Reklama

Reklama

Zakázaná zóna

  • Velká Británie Monsters (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Uplynulo šest let, kdy NASA objevila mimozemský život v naší sluneční soustavě. Sonda, která přinesla tento revoluční objev, se vrací na Zemi se vzorkem neznámé formy života k podrobnému zkoumání. Při vstupu do atmosféry ovšem sonda havaruje nad Mexickým zálivem a dojde k úniku této neznámé formy života, která se velmi rychle adaptuje na zemské podmínky. Na Mexiko je ihned uvalena karanténa. (PetriK12)

(více)

Diskuze

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

srncek

zábavné je skôr myslieť si, že hodnotenie filmu na odpad! sa odvíja od miery pochopenia filmu

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Je zábavné pozerať, ako sa všetci tí názvom a plagátom namslaní šialenci púšťali do tejto vlastne postapo romantickej drámy, s takým odhodlaním vidieť novú Godzillu kríženú s Votrelcami :D Je to indie o dvoch ľuďoch zasadených do fakt desivej lokality a šanca že tú cestu vôbec prežijú je dosť nízka. Keď ideš niekde do lesa s frajerkou a vieš, že sú tam medvede, tiež ti zviera riť, či na nejakého nenatrafíte a tajne dúfaš, že v pohode dojdete domov. Ako sa asi cítili aktéri tohto filmu, keď si uvedomíš, kadiaľ išli? A hlavne, je to o nich ako o dvojici, nie o boji človeka s mimozemšťanmi..ten sa odohrával v úzadí. Navyše tá úžasná záverečná scéna z pumpy..nie nadarmo mal tento film tak dobré kritiky u ľudí, čo ho vnímali správne.

na příspěvěk reagoval xhc

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

Monsters? = to sú všetci tí, ktorí spáchali tento film .... nudné, nezáživné a vytáčajúce ..... odpad!

Sctyri

Sctyri (hodnocení, recenze)

slušně nadhodnocený, taková ztáta času.... s tím, že to bude vypadat lacině jsem počítal a neměl jsem s tím problém, ale oproti takové Mlze tady pro mě vůbec nefungovala atmosféra, emoce, dialogy o ničem strašná nuda!

Uživatel Madsbender smazal svůj příspěvek.

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Jedna hvězda v podstatě za to, že se to dalo podělat i o něco víc. Nesnesitelné dialogy, nopochopitelné zápletky, hodně špatný pokus diváka dojmout odtrženym chlapem od jeho dítěte, což sem mimochodem už vůbec nepochopil, protože tvrdil, že s ní chodil dva měsíce a po dvou letech mu volá, že má syna a že to neni jeho syn, což je vážně hlubohomyslné a ke konci když mu tak srdceryvně volá, mu říká zlato, přesto, že předtim tvrdí, že synovi neřekl, že je jeho otec, tak sem z toho pochytil dojem, že si asi hraje na úchylnýho strejdu, nebo co to mělo být. Sem tam pěkné záběry, ale režisér ,měl po tomto kousku být zbaven svéprávnosti. 1*

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

KnightErik: Kámo Vojna svetov mala rozpočet 132 000 000 USD,toto 800 000 USD...a Vojna svetov bol blockbuster a vznik určitej novej situácie a kolonizácia planéty od jej začiatku sprevádzaná bojmi,toto komorná dráma a príbeh o dvoch ľuďoch a láske v už zabehnutej situácií a síce stave zamorenia Mexica už dlhšiu dobu...herci neznámi,reklama žiadna na film,už to hovorí za všetko..mne sa film páčil,pozrel som si ho po dvoch po sebe pozretých hororoch večer v hlbokej noci a dobre padol..

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

srncek:  No v polovině filmu mi to došlo,ale dobře,porovnejme to například s filmem

Válka světů,kde to taky bylo jen o pár lidech,ale přesto se tam děli dost dobrý akce a mělo to i vedlejší příběh. No film MONSTERS se mi moc teda nelíbil,určitě to není film na večer kterej ti zvedne adrenalin.Myslel jsem že když to nese označení SCIFI-DRAMA-Thriller tak že to bude mít větší grády. :)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

KnightErik: Tu je to totiž naopak..je to hlavne o ľuďoch,o dvoch ľuďoch a monštrá sú len súčasťou..

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Film v podstatě o ničem ... zaslouží tři hvězdičky ohodnocení ... myslel jsme že to bude podobný jako Cloverfield ale to bylo jen o cestování a byl oto vcelku nudný,pustil jsem si to po práci večer a usnul jsem u toho :)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Sa ukľudni,ja som to dal chalanovi,lebo by si to rád pozrel..a môžu aj iní,na to som to tu vycapil..nevlastním ten linka ni nič podobné..

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

srncek: Kruciš, přestaňte z toho dělat warez server a když už musíte, posílejte si to soukromou poštou.

chemicquei

chemicquei (hodnocení, recenze)

Godhaj: přesně! klidnost, obyčejnost a nepřehnanost z toho moc pěknym způsobem vykouzlila realistickej dojem, což je to, co velký namachrovaný tvůrci s moc penězma prostě neuměj, zvykli si na vyšší standard

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Godhaj: Chápu to. Přesně jak píšeš tak si taky myslím, že to mělo svý kouzlo. Ale řekl bych, že asi většina lidí čekala něco víc a proto sequel od jiných tvůrců uvítá.

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

Téma je určitě hodně zajímavý. Mikrokosmos zamořený oblasti mexika načrtnutý Edwardsem skýtaj víc možností, než ,,jen" road movie skrz na skrz. Ale mě se první Monsters líbili především kvůli zvláštnímu pomalému tempu vyprávění, absenci klišé, a tou poklidnou atmosférou doplněnou klidným soundtrackem. A mám takový pocit, že tyhle prvky už ve dvojce být nemusí, právě kvůli jinému režisérovi a scénáristovi, takže se spíš obávám než těším.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Godhaj: Nebo taky líp v což doufám, protože z tohoto tématu se dá vytřískat dost.

Godhaj

Godhaj (hodnocení, recenze)

jiný režisér, jiný scénárista, to může dopadnout o dost hůř

Zmetkokrtek

Zmetkokrtek (hodnocení, recenze)

Nechápu jak někteří můžou v hodnocení házet tenhle skvost někam k Troškově Kameňáku

chaoss.ca

chaoss.ca (hodnocení, recenze)

Když pominu obří světélkující chobotnice komunikující "velrybsky", tak je to povedenej film.

Zabiak

Zabiak (hodnocení, recenze)

Povedený film, jasně kdo čeká akčňák musí být zklamán, ale atmosféra, scenérie, bomba! Hned po zkuštění jsem se do něj tolik zažral, že sjem se nemohl odtrhnout. Bomba

 (hodnocení, recenze)

Som strašne zvedavý, či si niekto povšimol dôležitý spoločný obsah s filmom Mačete ( ktorý som hádam ani nemusel dopozerať:○) V tomto filme je možno viac ako len blikajúca chobotnica.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Spíše se to mělo jmenovat Cesta domů. Celý film jen jeli. Scéna s chobotnicema a nahrávkou velryb je úžasná :o)

krokslditiv

krokslditiv (hodnocení, recenze)

chaotické obří chobotnice a hezká herečka, mohlo to být maso, ale je to nuda...

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

A přitom jde o výborný tvůrčí film. Jen by to chtělo nečíst bláboly a zjistit si, koncepci, pozadí a tvůrčí (prezentační) záměr...

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

paascha
odpad!

Aniž bych to musel absolvovat, verbalova vize rozboru je natolik odstrašující, že švihám odpad z fleku:-)))

 
Tak to je moc, někdo hodnotí filmy i podle komentu někoho jiného...

Související novinky

Kdo natočí Ostrov lebek?

Kdo natočí Ostrov lebek?

17.09.2014

Přidělování monstrózních blockbusterů režisérům malých nezávislých filmů pokračuje. Gareth Edwards se po Monstrech dostal ke Godzille. Colina Trevorrowa po Vlastní zbraň podmínkou čekal Jurský svět.… (více)

Trochu tradiční, trochu jiná Godzilla

Trochu tradiční, trochu jiná Godzilla

10.02.2013

Natáčení má odstartovat už příští měsíc (s premiérou plánovanou na květen 2014), ale Frank Darabont prý ještě na poslední chvíli piluje dialogy. Tvůrce nejlepšího filmu všech dob (alespoň podle… (více)

Nová Godzilla bude „realistická“

Nová Godzilla bude „realistická“

19.09.2012

Studio Warner Bros. a produkční společnost Legendary Pictures plánují nový film o legendárním monstru už několik let. Až teď ale projekt konečně dostal zelenou a jeho premiéra je stanovena na 16.… (více)

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama