Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Monikka

Monikka (hodnocení, recenze)

Proboha o čem ten film byl? Extrémně nepříjemná Kate Hudson, která se celý film chová jako zfetovaná štětka, chodí s chlapem, kterého už dávno chce její nejlepší kamarádka Ginnifer Goodwin a on chce jí...což oba zjistí akorát před svatbou, kdy si nudný Colin má vzít sjetou Kate...jako holka mám ráda romantické komedie a rozhodně na nich nevidím nic špatného, obzvlášť, když se umí udělat, tahle mezi ně ale bohužel nepatří..

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Ellise

Ellise (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá docela dobře...i když slaďárna to asi bohužel bude. Větší problém mám s tím jak to zase přeložili...ono to prostě většinou líp přeložit nejde, ale co je tohle? Something borrowed - Tvůj snoubenec, můj milenec? No, dobrej název pro venezuelskou telenovelu, ale pro pohodovou romantickou komedii asi ne.

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Something Borrowed tento týden obdržel přístupnost PG-13 - od 13 let (sexual content, drug material).

Reklama

Reklama