Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina na ntou, exkluzivní trapárna. Sem tam se něco povede a člověka to dokáže mírně pobavit, ale jinak je to hrozná blbost bez hlavy a paty. Trochu nechápačka, jak takový hvězdy mohly něco podobnýho zplodit (to už jsou na tom někteří tak špatně?). Kdo tohle chválí, tak je fakt trochu mimo, popř. se chce jen zviditelnit. Tento film nemá kromě pár hereckých es a tak 2-3 úsměvných scének co nabídnout. 30% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektorým príbehom sa nedá uprieť originalita, so zábavnosťou to už je horšie, čo sa ale od kolektívu okolo Farrelly bros. dá čakať. Nechutnosti mi až tak nevadili, až na melóny Halle Berry a bobek na Annu Faris. Niektoré príbehy boli celkom fajn (Happy Birthday, Truth or Dare), niektoré úplne o oničom (Super Hero Speed Dating, Veronica). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je to fakt hnusnej, odpornej film, ale také sakra vtipnej! Hugh Jackman s koulema na bradě? :-D Totálně dementní výchova syna Naomi Watts a Liva Schriebera? :D Richard Gere a jeho hudební přehrávač v podobě nahý ženský? :D Chris Pratt kadící na Annu Faris? :-D Nebo když Chloe Grace Moretz dostane krámy? :-D A v neposlední řadě Sean William Scott a Johnny Knoxville okradou skřítka Gerarda Butlera o zlaťáky, aby je mohli dát víle. A proč? Protože víla "Kouří ptáky za zlaťáky" :-D No fakt hustá vtipná komedie! :-D Jediné mínus snad jen ta scénka s Batmanem a Robinem. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama