Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná bizarnost. Tak přesně nějak takto by se dal ve dvou slovech popsat snímek Movie 43, který je složen z několika šílených povídek rámovaných reklamami jdoucími až na dřeň. Kromě tohoto aspektu rovněž zaujme i velmi bohaté obsazení hereckými hvězdami, které tu se sebe zkrátka a dobře dělají úplné dementy. Občas to vyjde (Chris Pratt) a občas bohužel ne (Emma Stone), nicméně jako ucelený a neuvěřitelně ujetý povídkový "WTF" koktejl na ospalé odpoledne funguje Movie 43 překvapivě obstojně. PS: Největším tahounem celého snímku je Hugh Jackman s koulemi na bradě! No fakt! „They're not trying to take over your world, they're just trying to find a little place in your hearts. Remember, machines: they're full of kids.“ ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Škoda, že kvalita jednotlivých "segmentů" je tak strašně kolísavá. Občas jsou hollywoodští prominenti k popukání (Wattsová, Schreiber a jejich high school experience, Halle Berry špičkující se se Stephanem Merchantem nebo "kočíčí" finále s Joshem Duhamelem a Elizabeth Banks), většinou se ale pitvoří bez pointy (Kate Winslet a "vylepšený" Hugh Jackman, skřítek Gerarda Butlera, Emma Stone v obchoďáku) nebo rovnou zoufale nevtipně (sraz superhrdinů, rámující story o hledání utajeného filmu). Movie 43 je avizovaný lehký bizárek, ale ne dostatečně vybroušený. A navíc provokující pořád jen v hollywoodských mantinelech. 50% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Před třemi týdny začala premiéra nového filmu, který se nazýval Mládeži nepřistupno. Nevim, jak se autor jmenuje, ale vim, že natočil film Blbý a blbější a ten se mi hodně libil tak jsem očekával, že to bude suprový film. Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to skoro žádný děj, bylo to složeno z několika příběhů. Od filmu s takovýmto názvem jsem čekal něco odvážnějšího a zajímavého, vždyť to bylo pristupné od patnácti let. Za ty peníze teda pěkná pitomina. Obraz čistý, ale celý dojem kazí zvuk s titulkama. Obraz se posouval strašně rychle a ani se to nestihlo čist titulky, některou chvíli jsem ani nevěděl o co se jedná. Za velké plus u tohoto filmu považuju zábavu. Někdy jsem se mohl počůrat smíchy, ale někdy to bylo i trapní. Na nic také je, že žádného herce jsem dosud neznal, mohli tam hrát aspoň nějací známí herci a možná by to vypadalo lépe. Na tento film už bych nejspíš nešel, protože mně to vůbec nezaujalo. Mnoho záporů a pár kladů to nedokáže vyvážit, proto tento film hodnotím jako podprůměrný. Za ty peníze opravdu nic moc, bylo by lepší využit je jinak. Čtenáři klidně se zajeďte na tento film podívat, ale neočekávejte nic extra :D::D Kdo zde najde všechny chyby ??? :D ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Z filmu byly vystřiženy dvě části. První byla o stydlivém nekrofilovi (Anton Yelchin) pracujícím v márnici, kde znásilňuje mrtvé ženy, přičemž jednu z nich omylem oživí. Tato část byla vystřižena poté, co sklidila velkou kritiku na testovacím promítání. Druhá část byla o rodičích (Tony Shalhoub a Julianne Moore), pátrajících s pomocí soukromého detektiva (Bob Odenkirk) po své zmizelé dceři. (Cheeker)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama