Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už po prvním příběhu, respektive spíše skeči s Jackmanem a Winsletovou mi bylo jasné, že nepůjde o korektní komedii s korektním humorem. Což se opravdu potvrdilo, protože většina skečů je buď vyloženě trapná nebo absolutně o ničem. Přiznám se, že velká koncentrace hereckých hvězd byla ale velkým lákadlem, ikdyž sledovat oblíbence v podobné slátanině bylo nakonec spíše utrpením. Bohužel jen tři skeče měli jakýsi nápad a vtip, a to právě onen první skeč s Jackmanem a Winsletovou, pak s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a pak s Halle Berry. Zbytek byla jen přehlídka WTF momentů a fekálního humoru za hranicí snesitelnosti. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Je to fakt hnusnej, odpornej film, ale také sakra vtipnej! Hugh Jackman s koulema na bradě? :-D Totálně dementní výchova syna Naomi Watts a Liva Schriebera? :D Richard Gere a jeho hudební přehrávač v podobě nahý ženský? :D Chris Pratt kadící na Annu Faris? :-D Nebo když Chloe Grace Moretz dostane krámy? :-D A v neposlední řadě Sean William Scott a Johnny Knoxville okradou skřítka Gerarda Butlera o zlaťáky, aby je mohli dát víle. A proč? Protože víla "Kouří ptáky za zlaťáky" :-D No fakt hustá vtipná komedie! :-D Jediné mínus snad jen ta scénka s Batmanem a Robinem. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vyměšovací antologie pro nenáročné publikum aneb tam, kde konči obzor u koulí a kadění, najdete vyčerpaného filmařského kripla Farrellyho - vsadím se, že to byl on, kdo s osmatřicítkou v ruce a ručním granátem za pasem „přemlouval“ hollywoodské celebrity a ony si teď s odstupem času říkají, že se na to měly vysrat (vzhledem k tenké hnědé linii, co se táhne Movie 43, jsem příznačnější sloveso nenašel). Půl hvězdy za kouče T.Howarda, který pochopil, o čem je basketbal a druhá půlka pro Wolverinovy vejce, že se před kamerou moc neleskly.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každýmu, kdo z traileru pochopil, že se zde objeví taková obrovská kupa známých tváří, muselo být jasné, že tento film buď bude hit, nebo naprostej průser. No hit to asi nebude pro nikoho, ale myslim si, že je to tak mezi. Já se celkem pobavil a byl jsem rád, že se tam objevilo tolik známých herců. Sice poněkud nešikovně, ale každý uzmul krátkou část a většinou to byla sranda. Já jsem v dnešní době vděčný za každou komedii, tak můžu s klidným svědomím udělit filmu 75%...[26.01.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi hledáte jehly v kupce sena, či spíš dobré vtipy v hromadě trusu, tohle je film pro vás. Rande Jackmana s Kate Winslet, autentická domácí výuka s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a motivační proslov trenéra basketu, Terence Howarda, byly pro mě v zásadě jediné skeče, u kterých jsem cítil, že netrácím čas, a u kterých se mi občas koutky úst kroutily do něčeho, co by s trochou dobré vůle šlo nazvat úsměvem. U většiny ostatních částí, ústřední zápletku o filmu 43 nevyjímaje, jsem měl pocit, jako by mě někdo velice jemně, ale zato odhodlaně lobotomizoval. 30% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama