Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

heyda 

všechny recenze uživatele

Už se asi opakuju, ale nesnáším fekální humor (sraní, chcaní, blití a podobně). Nejlepší část celého filmu je ta ústřední, kdy kluci hledají Movie 43, té bych klidně dal 5 hvězd. Jednotlivé krátké povídky se však pohybují mezi odpadem a úplnou žumpou televizní zábavy, celkový dojem pak definitivně zabíjí závěrečná parodie na Méďu, kterého nemám rád ani v originále. Mé hodnocení = 20% a doporučuju se této kravině vyhnout. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Neskutečně bizarní mozaika, která je složená z krátkých skečů, jež rámuje šílený a nudný příběh puberťáků hledajících na internetu film jménem Movie 43. Jejich vyhledávání má ospravedlnit, proč se na plátně střídají zcela nesouvisející scénky (reklama?!) plné sexuálního a fekálního humoru a také hollywoodských (ne)hvězd. Celkově je to však pořád snesitelnější než podobně nechutný Zohan. Některé minipříběhy jsou velmi vtipné (Winslet čumící na koule Jackmana, Berry na šíleném rande, Watts učící syna, basketbal-černoši, týrané děti v přístrojích), takže jsem se dusila smíchy. Ovšem skutečně zábavný humor tvoří méně než polovinu stopáže. Znáte ty filmy, co jsou tak trapné, až jsou vtipné? Tak to bohužel není případ většiny scén tohoto snímku. Koncentrovaná divnost, šáhlost, praštěnost, perverznost a přítomnost známých jmen zábavu nezaručí. Řada vtipů je hodně nucených a sto minut se chechtat rozhodně nebudete. Filmu uškodilo příliš mnoho scenáristů a režisérů - fórky se hodně liší kvalitou a originalitou a též zcela chybí jakýkoliv jednotící prvek. Legrácky rozhodně nejsou kontroverzní a nekorektní, jak mohou na první pohled vypadat. Tvůrci de facto zůstávají velmi při zemi - zcela míjí náboženské i politické smýšlení. A např. orál s animovaným kocourem (true story) těžko někoho urazí. Diktátor se může Movie 43 hlasitě vysmát, neboť je o několik úrovní výše. A Farris může být ráda, že aspoň jeden film, ve kterém hraje, za něco stojí. 45 % The lord did his part already...he made you black and gave you a foot and a half dick. Dribble with that motherfucker! [Kino] ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

víťaž v kategórii najstupídnejší film roka. atlas filmového nevkusu. pevne dúfam, že to bude rekordman na tohtoročných zlatých malinách. za pozornosť stojí plasticky len hugh jackman s guľami pod bradou, inak nič... maximálne tak ešte gerar butler ako brati leprikoni, niektoré momenty superhrdinského speed datingu, niektoré momenty rande halle berry (cicka v guakamole) a menštruujúca moretzová... zvyšok nudný, podpriemerný, neoriginálny a miestami (deti v automatoch, reklama na tampóny) tristne plagiátorský! ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Mám soucit s přístroji, které jsou plné dětí. Stejně tak fandím žralokovi, pro kterého je voňavější ženská bez Tampaxu. Dokonce mě bavila i ta ztřeštěná hra na vadí nevadí s Halle Barry, ale co si myslet o Hugh Jackmanovi jako chlápkovi s koulema jinde než mají být nebo Naomi Watts v roli přehnaně starostlivé mamky? Já sám nevím. Můžu si leda odpovědět, že to bylo zvrhlé, občas nechutné, místy víc než trapné .. ale proč občas neztlumit IQ na co nejnižší obrátky, vždyť ti herci (a herečky) zde účinkující to nejspíš udělali taky : ) ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Snímek má dvě verze. Například v Anglii nebo v Nizozemsku se film promítal v té alternativní, kde místo pokusu zoufalého, zpustošeného a neúspěšného scenáristy (Dennis Quaid) prosadit svou morbidní komedii, se skupina tří teenagerů (Mark L. Young, Adam Cagley, Devin Eash) pokouší najít nejvíce zakázaný film na světě Movie 43, což v konečném důsledku vede ke zničení civilizace. (ČSFD)
  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)

Reklama

Reklama