Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (1 007)

somnar 

všechny recenze uživatele

Škoda, že kvalita jednotlivých "segmentů" je tak strašně kolísavá. Občas jsou hollywoodští prominenti k popukání (Wattsová, Schreiber a jejich high school experience, Halle Berry špičkující se se Stephanem Merchantem nebo "kočíčí" finále s Joshem Duhamelem a Elizabeth Banks), většinou se ale pitvoří bez pointy (Kate Winslet a "vylepšený" Hugh Jackman, skřítek Gerarda Butlera, Emma Stone v obchoďáku) nebo rovnou zoufale nevtipně (sraz superhrdinů, rámující story o hledání utajeného filmu). Movie 43 je avizovaný lehký bizárek, ale ne dostatečně vybroušený. A navíc provokující pořád jen v hollywoodských mantinelech. 50% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Proč jsem se na tento film díval? Protože Kate Winslet! A proč jsem ho nevypnul hned po prvním příběhu, ve kterém se objevila? Myslel jsem si, že se třeba ještě zasměju! Nicméně nebýt netradičně morbidní reklamy na tampony a relativně vtipného (ale zároveň hloupého) "vadí - nevadí" bych se snad ani nepousmál. Zbytek filmu je nechutný, vynucený, perverzní, zbytečný, smysl postrádající a chuť kudlu v kapse otevřít nutící. Rámcový příběh (nebo spíš "příběh") absolutně nefungoval a poslední příběh s animovaným Beezelem si mohli tvůrci vážně odpustit (jsem tolerantní, ale čeho je moc, toho je moc). Na první pohled jde (aspoň podle traileru) o odvážný projekt s plejádou známých tváří (přičemž si říkám, jak na to mohli někteří kývnout po přečtení scénáře), který se ale utápí v obhroublém a tupém zpracování, kterému vévodí ultradementní námět a scénář. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina na ntou, exkluzivní trapárna. Sem tam se něco povede a člověka to dokáže mírně pobavit, ale jinak je to hrozná blbost bez hlavy a paty. Trochu nechápačka, jak takový hvězdy mohly něco podobnýho zplodit (to už jsou na tom někteří tak špatně?). Kdo tohle chválí, tak je fakt trochu mimo, popř. se chce jen zviditelnit. Tento film nemá kromě pár hereckých es a tak 2-3 úsměvných scének co nabídnout. 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Extrémní divák, pro něhož porušování tabu komediálním způsobem je ideální variantou, se zatetelí blahem a (inteligentní) divák puritán si odfrkne a pro jistotu si nasadí neprodyšné a velmi sterilní filmové rukavice a pryč od tohoto díla zkázy. Sled obhroublých skečů (dá-li se to tak nazvat) se známými herci je pro něj opusem stupidum a já mu to nehodlám vyvracet, protože jsem také nenašel hlubší smysl v ději a nechal jsem to na filmu, jak mě bude bavit. Zpočátku se sympatická dvojka pubertálních týpků uvedla dobře a hledání neexistujícího filmu s názvem Movie 43 dostalo ihned bizarní rozměr. Narazili na netu na videa, ve kterých má Hugh Jackman koule pod krkem, Halle Berry si zahraje oblíbenou hru "Vadí nevadí?" s nečekaným skóre plastických operací a natrefíme také na rychlo seznamku v comicsovém stylu, kterou ze všeho předvedeného považuji za nejslabší. Děj se pochopitelně nedrží vůbec žádných vypravěčských kritérií a zcela neorganizovaně a nesmyslně skáče od jednoho k druhému a nedá pokoj ani po závěrečných titulcích, kdy to ještě rozbalí v bizarní povídce Elizabeth Banks s Joshem Duhamelem a kresleným kocourem Beezelem, a to byla taky trefa. Film měl slabší rozjezd a zlepšoval se postupně. Nakonec se ukázalo, že vymyšlený film zřejmě není jen výplodem fantazie a děj to, jak jinak, posune do extrémního vyvrcholení. Od jednotlivých krátkých "povídek" ani nečekejte pointu, někde jako by je a někde citelně chybí. Dobrý Terence Howard v působivém basketbalovém zápase z padesátých let podceněných "negrů" s bílými borci je jedním z těch relativně slušných příběhů a také řada dalších dobrých herců v perfektní režii známých i méně známých režisérů. Všechno zrovna nebylo na pochvalu, také povídka z obchodu s Rory Culkinem a Emmou Stone byla dost bez nápadu. Rušivá byla nízká dotaženost příběhů.Takže, vyjma asi tří mini příběhů, většina pobavila a nic jiného bych za snůškou bizarností od producenta Petera Farrellyho, který si v nich vždy liboval, nelze hledat. Zkrátka brát nebo nechat být. A mimochodem dost originální. Za sebe jsem čekal extrémnější nářez, když už to tady je tak zbytečně strháno. Neumíte se bavit. 60% ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupno a dospělí, kteří mají rozum, by ho měli poslechnout a do téhle žumpy nevstupovat taky. Překvapila mě účast filmových hvězd – to jim vážně jde tolik o popularitu, že vezmou štěk v každé srač…. pitomosti? Dala jsem jen tři povídky a pak vypla. Nemám zájem sledovat nechutnosti okořeněné trapností bez sebemenšího náznaku humoru. SHRNUTÍ: Namáčení koulí v omáčce je zločin na divákovi i na dobrém zažívání. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)
  • Film nebyl promítán pro kritiky. (Cheeker)

Reklama

Reklama