Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 3
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Diskuze

swetyna

swetyna (hodnocení, recenze)

nechápu tak malé hodnocení, já se královsky bavila :D jasně, není to životopisné drama, které má zasáhnout naše srdce a přimět nás ke konání dobra, ale je to jen komedie, na nic víc si ten film nehraje tak v čem je problém? :D

na příspěvěk reagoval Spiker01

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Celé osazenstvo filmu bylo přinuceno v něm hrát na základě smluv na další film z jiných projektů. S takovou to nemohl být dobrý film.

sadr

sadr (hodnocení, recenze)

Horší film jsem nevyděl roky kdyby bylo hodnocení horší než odpad tak ho dám

Keys1

Keys1 (hodnocení, recenze)

Neviem ako vy, ale ja som pri tom plakal od smiechu :D :D :D :D Hugh Jackman s gulami na krku :D :D 

DRIV3R

DRIV3R (hodnocení, recenze)

toto bola az taka velka sracka, ze si dokonca ani tu malinu nezasluzi :D

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Upřímně zavidím lidem, co se umí u podobného filmu pobavit za 4-5 hvězd. Mě trochu pobavila scénka vadí/nevadí. Jinak nic. :o(

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

playboxguest

Přesně, jako jo, nějaký scénky jsou vážně hrozný, ale u některých jsem se skvěle pobavil, je to braný jako parodie a bylo tam všechno, co parodie má mít, takže spokojenost :D 

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Tato sračka si titul nejhoršího filmu roku bezpochyby zaslouží. :-)

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

"gule na Wolverinovi" si rád nechám vysvětlit. Děkuji předem i zadem.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Škoda, dobří herci, místy dobré nápady, ale chtělo by to doladit s někým, kdo má smysl pro humor.

k4n9ur

k4n9ur (hodnocení, recenze)

To nikdo nepostrádá chybějící scény? Film nabízí něco, co pak chybí, tak co je to potom  za film? 

Mě osobně nejvíc zajímal Tony Shalhoub, ale bohužel...

Uživatel MIG29 smazal svůj příspěvek.

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

Nepomôžem si, ale tento film pre mňa stále zostáva ako skladačka k iným filmom a táto skladačka sa v mojej kravinotvorbe zase niečim doplnila: Tunajšie fekálne chúťky Anny Faris sú do krajnosti dotiahnutou verziou camea Emmy Stone v komédii Friends with Benefits (hneď na začiatku druhá minúta). A nech mi nikto nehovorí, že nie, že je to len náhoda.

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

Dle traileru, jsem tak nějak čekal, že tu bude taková ta bejkárna u které se budu všem těm absurditám aspon smát. Zklamání, ale bylo že vlastně trailer tak nějak shrnul a vše co bylo řečeno ve filmu jen zdlouhavějc, až to ztrácelo dynamiku tak to všechno bylo už v traileru :D možná kdyby zůstali u něj tak by to stačilo :D

reflecto

reflecto (hodnocení, recenze)

playboxguest

Když sem se díval na hodnocení toho filmu poprvé, tak měl kolem 60%(hodnotilo cca 300 lidí), teď to dost kleslo. Chápu, že příběh má lepší i kdejaká hra, ale ten je tam jen aby to nebyla náhodná změť historek. To s tím jointem ti vřele doporučuji + nějakej dobrej kolektiv šílených lidí a je to na 5* hvězd. :D Já dal 4* jen proto, že mi chyběl v kině ten joint.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Historka s Emmou Stone tím pádem nejpíš narážela na ty nekonečný fronty u kdejaký kasy, kdy se taky lidi - pokladní, vykécavaj se zákazníky víc než je zdrávo, ne...? :D Tak šup k nám i s touhle brožurkou XD A historka s Duhamelem je jednoznačně o tom, že i zvíře může bejt svině (aniž by se z něj dělali vypřové pláty), já si všimla, jak se na mě kocour od souseda nepatřičně dívá, když ho potkám před barákem... Na tomhle filmu je prostě krásný, jak v něm místo jednoduché komedie každý hledá něco víc jen proto, kdo v něm hraje... Asi nejvíc fantazii vzbuzující film století, já snad po deseti letech zase ubalím jointa, až si to zase budu pouštět, ať se mozek nažere :D

na příspěvěk reagoval reflecto

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

Tak to asi mali vydať k filmu brožúrku pre menej chápavých a neznalcov amerických pomerov na stredných školách a film by pochopilo viac ľudí a mal lepšie hodnotenie.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Autogram

Jináč v tom filmu ale samozřejmě žádné souvislosti nejsou, kravinotvorná přirovnání k vážnějším rolím zúčastněných herců, alá novej Wolverine bude mít pořádný koule apod., ty se rodí jen v bujně fantazírujících hlavách diváků... :D Asi jako když zkouřená Anna Faris ve Smiley Face dojde k názoru, že její lásku k lazaním nejlépe vyjádří fotka amerického prezidenta Garfielda... :D To je asi nejlepší přirovnání jaký mě přičtení těch vašich spekulací napadá :D

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

A kto nepochopil gule na Wolverinovi,tomu už niet pomoci..celé Movie 43 je jeden dvojzmysel a satira na určité životné fakty a situácie a až na pár výnimiek je to bravúrne natočené..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Story s domácou výukou bola autorova satira na túto vec a na spolčnosťou akceptovateľný fakt,že štúdium na strednej škole v USA má vyzerať zle,pre normálneho študenta trápne a ponižujúce a že to tak vlastne tam aj je..veď v Amerike tvorí stredoškolské štúdium akoby vlastný svet,či samostatné obdobie v živote,čo v Európe,tobôž u nás je len súčasť celého života..tam sa furt hrajú tie isté úlohy dookola ako hráč "futbalového" tímu,roztleskávačky,šprti,emo,feťáci atď..som rád,že u nás je to o hodne normálnejšie..a autor sa proste z toho celého smeje :) Že jednak je trápne chrániť decka domácou výukou a druhak že by si to ale aj tak mal zažiť celý ten nezmysel :)

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

To už by mi přišlo vtipnější Nic nás nerozdělí, tak upnutá na děcka, že je ani do školy nepustí a radši jim vrazí jazyk do pusy, než aby je ztratila :-)

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

playboxguest

Hľadám súvislosti historiek tohto filmu so skutočnými filmami a po prečítaní tvojho komentu ma napadla ďalšia: Naomi Watts sa šialenou výchovou snaží dosiahnuť, aby mladí spratkovia neubližovali ľuďom tak, ako je bolo ublížené vo Funny Games USA. Som mimo?

na příspěvěk reagoval srncek, playboxguest

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Jestli to myslíš vážně, tak jsi dost naivní xD Ale nezlobil bych se, kdyby to mělo alespoň těch 60%. 43% Je strašně málo. Zas tak špatný film to nebyl.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

ne, ja holdujem aj trápnemu humoru (ostatne, páčia sa mi všetky Scary Movie) ale toto mi prišlo fakt o ničom. ani nie že zlý humor, ale o ničom

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

Ono to nízke hodnotenie určite nebude spôsobené konzervativizmom ľudí na ČSFD, ale skôr kvalitou „diela“. Sú v tom dobré nápady, ale nedotiahnuté a sú tam aj zlé nápady dotiahnuté do konca, ale každému niečo chýba. Aj nemiestne gule, stretnutie troch supermanov alebo fekálna zápletka by sa dali dotiahnuť do nejakého úspešného konca, ale musí to mať nielen nápad, ale aj nejakú pointu na konci a tá všade chýbala okrem zlatých mincí. Tých 43 % je úplne primerané.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

srncek

Taky mi přijde, že to kdekdo nedokázal jen pochopit, nebo je čsfd plná puritánů, i moji oblíbení uživatelé mě překvapují, čekala jsem, že budou mít smysl pro humor a oni asi vzhledem k obsazení čekali spíš konzervativní drama plné hlubokých proslovů.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Kurva to bol masakeeeer! :DDD Až na nejaké 3 kusy to bol vymakaný humor,ktorý bolo vážení odpadisti proste treba pochopiť!...výborná komédia :DD 82%

na příspěvěk reagoval playboxguest

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kinghome

kinghome (hodnocení, recenze)

Autogram

To by mě vážně nenapadlo xD Ale máš pravdu, že většině známých herců, kteří v movie 43 hrají vychází tento rok nějaký očekávaný film, takže je dost možné, že máš pravdu. 

Reklama

Reklama