Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatnej film sem už dlouho neviděl, bohužel jsem se donutil ho dokoukat do konce, jestli se to náhodou nezlepší... Nezlepší... Opravdu mě překvapilo že tolik dobrých herců a hereček do tohoto odpadu šlo, zřejmě si chtěli zahrát v německém fekal pornu, ale neměli na to odvahu tak si svůj sen splnili zde.. Vřele nedoporučuju nikomu ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Jak na horské dráze- pro tenhle typ komedií už dnes standard-dolů, nahoru, dolů. Akorát těch sešupů je nějak moc. Na každý povedený frk deset bezcenných pokusů a když už se něco povede jako menstruační příhoda s Chloe nebo Annina romantická „žádost o“ z traileru, musíme se v dané fekálii máčet tak dlouho, až je to vážně o hovně. Za sfouknutí svíček, výchovně-poučné video Naomi a Lieva a afterparty s Beezelem, která by vystačila na parádní kraťas (asi dle hesla nejlepší na konec) lehce přitlačím s hodnocením..ale že jsem musel 10 minut sledovat Jackmana s koulema na bradě, ne zas tak moc. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Čistokrevná bizarnost. Tak přesně nějak takto by se dal ve dvou slovech popsat snímek Movie 43, který je složen z několika šílených povídek rámovaných reklamami jdoucími až na dřeň. Kromě tohoto aspektu rovněž zaujme i velmi bohaté obsazení hereckými hvězdami, které tu se sebe zkrátka a dobře dělají úplné dementy. Občas to vyjde (Chris Pratt) a občas bohužel ne (Emma Stone), nicméně jako ucelený a neuvěřitelně ujetý povídkový "WTF" koktejl na ospalé odpoledne funguje Movie 43 překvapivě obstojně. PS: Největším tahounem celého snímku je Hugh Jackman s koulemi na bradě! No fakt! „They're not trying to take over your world, they're just trying to find a little place in your hearts. Remember, machines: they're full of kids.“ ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)

Reklama

Reklama