Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Tak špatnej film sem už dlouho neviděl, bohužel jsem se donutil ho dokoukat do konce, jestli se to náhodou nezlepší... Nezlepší... Opravdu mě překvapilo že tolik dobrých herců a hereček do tohoto odpadu šlo, zřejmě si chtěli zahrát v německém fekal pornu, ale neměli na to odvahu tak si svůj sen splnili zde.. Vřele nedoporučuju nikomu ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V komentářích pár lokálních kreténů jsem se dočetl, proč že se v takové sračce obějuve tolik "skvělých" herců.Odpověď je snadná, kdyby vás neustále buzerovali agenti, producenti, velké produkce a novináři, taky byste si prostě chtěli totálně vodmrdnout a natočit s přáteli ze svatýho lesa totální píčovinu pro vypnutí, za to bych se na ty herce vůbec nezlobil, možná naopak.Na co se ovšem jako divák zlobit musím je to, že drtivá většina skečů je zoufale nevtipná, brutálně nechutná a trapná a humor se vypařil někam do kokainovýho oblaku nad jejich sploečnou párty před začátkem natáčení.Na jednu stránku lze obdivovat, jak lze spojit všechny ty známené tváře do jednoho filmu, který je rozdělený do několika skečů a reklam, na druhou stránku je neskutečně troufalé nepoužít k tomu byť jen trochu pořádného humoru a ty skeče trochu dotáhnout do konce.I přesto se našli místa, u kterých sem se doslova pochcal smíchem, jenže je jich míň než-li těch, které prozívete, problijete nebo přejedete rychlo posuvem. Hlavní dějová linka: * , 1.povídka (koule na xichtě) : odpad! , 2. povídka (domácí vyučování) : ** , 3.povídka (sraní): * , 4. povídka ( obchoďák) **** , 5. povídka (reklama na kundí ipod) ***, 6. povídka (Robin) odpad!!!! , 7. povídka (zasedací rada) : **** , 8. povídka (menzes) * , 9.povídka: (leprechaun) ***** (darda! :D ) , 10.povídka (rande na slepo) * , 11. povídka (basket) odpad! 12. povídka. (divná kočka) ** + reklama na děti ve strojích: 4*. celková: 40% a určitě zklamání, ale např. povídka z marketu a s trpaslíkem neskutečný dardy.Škoda že se to nepovedlo celé. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolútny bordel. Človek by čakal, že s takým hereckým obsadením sa pokúsia natočiť aspoň serióznu dobrú komédiu a nakoniec s toho vyliezlo toto. Niektoré príbehy sú dobré, iné zas nudné a zbytočne nechutné, takže to odporúťam sledovať hlavne s pivkom v ruke inak si budete hovoriť - kto to napísal ... kto to napísal ... dozaista dáky rasista. 60% - 3* ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je mi jasné, že toto nemôže mať dobré hodnotenie a väčšinu ľudí to musí znechutiť. Ono to vlastne je nechutný film plný absurdného humoru za hranicou dobrého vkusu - ale odkedy si Hugh Jackman zložil šál z krku, nemohla som sa prestať smiať a pritom v šoku otvárať ústa... "toto ne!" ako sa u nás slangovo hovorí a človek sa pritom dusí smiechom. Niektoré epizódky boli slabšie ako iné, ale mňa to na tie 3* pobavilo. V humore znesiem celkom dosť a Movie 43 potvrdil, že ešte stále mám výdrž ;-) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Angažovanie toľkých hviezd je dostatočný dôvod na zhliadnutie, určite však bude jediné. Cítil som podfuk, ten sa dostavil, lebo "movie star" hrajú v kratučkých nesúvisiacich scénkach a tvoria akýsi imaginárny film, ktorý vypatlaní pubertiaci hľadajú na webe. V podstate ide o riadnu blbosť, ale priznávam, že som videl aj horšie filmy. Ale najzapamätateľnejšia scéna sú nádherné rozpaky Kate Winslet, keď sleduje Jackmanove gule pod bradou.:) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)
  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)

Reklama

Reklama