Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obchodník Mike Brewer a automechanik Edd China sa snažia zašlým klasickým autám vrátiť ich lesk a krásu a niečo pri tom ešte zarobiť.
Mike, ktorý má prehľad na anglickom trhu jazdených automobilov, sa stará o nákup áut, ukazuje divákovi, kde získať diely na vzácne modely, stretáva sa s fanúšikmi daných modelov a stará sa taktiež o konečný predaj automobilu. Edd China je šikovný automechanik, ktorý poukazuje na tipy pri oprave auta.
Celý seriál je okrem premien áut zameraný na financie a otázkou je, či zarobia, alebo nie. (A530TDI)

(více)

Recenze (28)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavej pořad, ve kterym se snažej dávat auta pokud možno do originálního stavu. Žádný píčoviny typu Pimp my ride, kde se snažej z auta vytvořit pojízdnej cirkus. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Oproti americké konkurenci se jedná o suše britský seriál o opravách (renovaci) aut do původního stavu, kde se nehraje na lennost a nadávky, jako je tomu v USA pořadech tohoto typu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi môj najobľúbenejší Reality-TV program, ktorý chodil na Discovery Channel. Každou sériou sa to zlepšovalo. Dvaja chlapi menili staré klasické autá na nepoznanie. Jeden z nich mechanik, ktorý dopodrobna vysvetľuje a ukazuje, kde je chyba a ako ju treba napraviť, druhý zase zháňač áut a náhradných dielov a zároveň kšeftár, ktorý vie vždy kúpiť auto za tú najnižšiu možnú cenu. Seriál sa mi páčil hlavne preto, že sa po väčšine zachraňovali veterány z 50.rokov minulého storočia a tie je milujem najviac. Rovnako super bolo potom sledovať, ako si títo dvaja užívajú spoločnú jazdu na opravenom vyleštenom aute a následne prebehol predaj a mohli sme vidieť, kto si odnesie vynovené auto do svojej garáže. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Vždy ma zaujímalo čo robia s mojím autom v servise a ako opravujú bežné či iné poruchy. Až v jeden deň som natrafil na jeden z najlepších seriálov ponúkaných televíziou Discovery. Ak ste len trochu milovníkmi štvorkolesových vozidiel, určite si v tejto relácii nájdete niečo čo sa Vám zapáči. Ja som sa namotal na túto návnadu hneď po mojom náhodnom, prvom pozretí. Z dvojice Mike a Edd na mňa 100% zapôsobil Edd (King of garage). Zavalitý Mike s dobrým nosom na autá a priemernou schopnosťou obchodovať ostal len v pozadí šikovného Edda, ktorý vdychoval autám stratený život. Veľmi dobre sa pozeralo na jeho zručnosť a dobre padli aj jeho občasné rady (napr. že pri výmene brzdových doštičiek treba používať medenú pastu aby nepískali). To v našich servisoch nebudú robiť asi nikdy, hlavne že im poriadne zaplatíme. 100% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Otec videl všetky diely snáď už niekoľkokrát a postupne sa to nalepilo aj na mňa. Ja síce nie som žiadny tunningový magor a autá ma príliš nezaujímajú, ale táto relácia tie opravy podáva dostatočne pútavo a aj pre mňa zrozumiteľne. Pritom sa to našťastie nezvrhlo v prehliadku nasilu vtipov a hádok ako niektoré iné show. Toto je stále hlavne o autách a tí opravári sú len sympatickými sprievodcami tejto show. 8/10. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Otravná nesympatická dvojice. První tak dvě tři série nuda. Pak si alespoň začnou vybírat nějaká zajímavá auta. Ale stejně, je to spíše takový "Receptář prima nápadů" pro automobilové nadšence a kutily. Cením, že se snaží auto vždy dát do původního stavu z dob jeho slávy, že nepřidávají žádná pimprlátka atd, ale prostě to není ono. A pak se ještě chlubit tím, že na tom vydělali nějakých upatlaných 200 liber, za takovou tunu práce a hodiny a hodiny času. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, ikdyž jako člověka, kterej se živí tím samým řemeslem, to v některých věcech opravdu překvapuje. Třímetrovej Eda Čína je totiž schopnej nalakovat střechu corvette sprayem. A Majkl je zase schopnej vyhodit neskutečný prachy za náhradní díly, aby vydělal 200liber. No jo no, pár ultra prasáren nám kluci předvedli, ale to nic nemění na tom, že je radost koukat na práci na starým Chargeru, nebo jiných skvostech, o kterých se normálnímu člověku ani nezdálo. 80% ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat rozmontování a následné opravy různě starých aut. Na druhou stranu absolutně nevěřím následným prodejím. Kdo by zaplatil v přepočtu půl mega za 20 let starý a nezajímavý auto bez výbavy, jenom proto, že ho nechali znovu a draze nalakovat? ()

Slavomír 

všechny recenze uživatele

Človek, ktorý sa o to zaujíma má možnosť pozrieť sa na črevá zahraničným autám, aké sa u nás nevyskytujú, sem-tam pokec o histórií štvorkolesákov. Navyše rád sledujem ľudí pri práci a dvojica mi svojou nesúrodosťou pripomína Lolka a Bolka. Ak opomeniem možnosť, že by som si nič od nich nekúpil ( lebo to flákajú ), tak štyri hviezdy určite :-) ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Nemá chybu. I když za opravou vozu asi nestojí jen Edd China, ale nejspíš celý team makačů, který normálně není vidět, přesto super pořad. ()

Chuppa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad vysílaný stanicí Discovery o dvou chlápcích, jeden má za úkol auto na internetu vyhledat a zakoupit za rozumnou cenu a ten druhý ho dá do kupy, poté ho prodají. Rozpočet na nákup a úpravu vozidla je vetšinou 5000£ ()

Armageddon 

všechny recenze uživatele

Pekný seriál, kde sú naozaj pekné autá. Najviac sa mi páči, že zo starého auta bez iskry na laku, dokážu s poriadnou dávkou roboty urobiť nablýskaného tátoša. Mechanik Edd má moje sympatie, lebo vidno, že je skúsený, dokáže vysvetliť a ukázať čo práve robí. Avšak obchodník Mike ma už trochu omrzel, lebo stále používa otrepané frázy. Asi len kvôli nemu nemá plné hodnotenie. Ale vidno, že Discovery má najlepšie dokumentárne seriály. ()

Marcos 

všechny recenze uživatele

Mike Brewer a Edd China zachraňují a reinkarnují klasická evropská auta. Nejdříve nákup vozu s tipickým smlouváním pak oprava s co nejmenšímy výdaji a následně prodej obyčejným lidem. Vybraná auta jsou převážně youngtimery známích značek o kterých se dozvíme zajímavosti a jejich historii. Cílem dvojice je zachování původního stavu a něco si vydělat. ()

Indy21 

všechny recenze uživatele

Jako vyuceny automechanik, ktery remeslo nedela. V tohle poradu visim moznost si dost veci ozivit. Hlavne pozorovat tu krasu premeny z vraku na krasku na ctyrech kolech. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Vynikající pořad, princip dostat auto do původního stavu a ještě na tom vydělat (pokud možno), je často lepší než lecjaký tuning (nic proti Superopravovně - taky fajn). Navíc - objevují se stále nová auta. Zajímavé díly : BMW 635 CSI, Delorean DMC, Jaguar E-Type, Ford Mustang Fastback, Cadillac Coupe Deville, Renault Alpine, Golf GTI MK I, Porsche 944 a všechny díly, kde se lakuje komplet celé auto - jako dodávka VW apod. Je toho více. Navíc kvalita nových dílů v podstatě roste nebo je minimálně konstantní a to už nám běží 13. sezóna ()

Vojta-x 

všechny recenze uživatele

Dvojice +a -. Odporný Mike a dobrák Ed co odedře veškerou práci, aby se jí pak Mike chlubil a ještě to dorazí idiotskou prodejní cenou, s tím, jim to stačí. Takové práce a času pro pár liber.... tady má pořad pořádnou slabinu. Jinak ležím se zlomenou nohou a dávám si tak 5 délů denně.... :-) ()

Reklama

Reklama