Ohlas na naši anketu deseti nejoblíbenějších scének byl tak obrovský, že se tvůrci rozhodli sestavit z přání a tipů televizních diváků ještě jednu řadu. Najdete tu scénky známé i méně známé, ale u všech se budete jistě dobře bavit.
Pořadem opět provází Václav Postránecký. (oficiální text distributora)
Tosim
Tak už je to tady. Střiháky střiháků.(23.3.2012)
NinadeL
Vašku, tohle už ne, prosím!(6.4.2010)
El Pistolero
50%. Václav Postránecký mne o svých moderátorských kvalitách nepřesvědčil nikdy a ani v "Tentokrát se budu smát já" tomu není jinak. Mám-li hodnotit pořad jako takový, za normálních okolností bych vytasil dvě hvězdičky, avšak nyní dávám tři, a to z toho důvodu, že některé reprízované scénky jsou zkrátka výborné (což ale samozřejmě není zásluhou tohoto pořadu), a také proto, že se to celé obejde bez nějakých tanečních či hudebních vložek, což je výhoda oproti mnohým pořadům, z nichž scénky pocházejí.(25.3.2012)
lekr
odpad!Nesnáším tuhle lacinou televizní "zábavu"!!(4.4.2010)
U.Tarare
Kdyby už konečně přišli s novýma scénkama, než tohle neustálé omílání pořád dokola. Už se mi to vážně hnusí.(4.4.2010)
nabokov
No dost to kolísá od scénky k scénce. Některé jsou výborně, některé průměrné a někdy je to vážně strašné.(5.4.2010)
Olík
Divácky nejoblíbenější scénky podruhé a oproti svému dva roky starému předchůdci (Nezapomenutelné scénky r.2008) o poznání kvalitativně slabší. Opět se dostalo na dvě nevyčerpatelné zásobárny, jakými jsou Televarieté a Možná přijde i kouzelník a k mé nezměrné potěše také na dvojici Polívka-Goldflam, jejichž legendární „to je vedro, hergot“ v mé rodině zlidovělo. To je trojice, o které se na rozdíl od zbytku nominovaných, nemusíme déle bavit. O vyprávění Miroslava Donutila, Ivanu Mládkovy podporovanému jeho „Čundrcountryshow“ bandou nebo manželském výstupu Kaiser-Konvalinková, by se už dalo úspěšně pochybovat. Pochybovat by se dalo, ale důležitější je, že je pořád kde brát.(26.3.2012)