Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seznam klipů:
01. Bang! Bang!
02. eSeMeS
03. Miluji tě
04. Trouba
05. Tiché Gloria
06. Vokurky
07. Ave Maria
08. Dalekohled
09. Most přes minulost
10. Requiem
11. Maratón
12. Jsi můj pán
13. Co sudičky přály nám
14. Haňa Zaňa (Jinak to nebude)
15. Láska je láska (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pět let po bilancujícím přehledu videoklipů s názvem Láska je Láska vydala Lucie Bílá svou bestofku klipů. Co na tom, že třináct z patnácti klipů už bylo k vidění na předchozím výběru, když tu máme dva nové klipy a jeden z nich je ještě k tomu celkem povedený. Opakování je zkrátka matka moudrosti, nějaký ten kupující se patrně taky našel a za mě je to přibližně stejně dobré jako předchozí materiál. Vždyť je také v podstatě stejný. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V podstatě doplnění kolekce klipů Láska je láska, což je název, který také posloužil pro nový Lucčin muzikál, což je kapánek matoucí, ale nevadí. Novinky jako Bang! Bang! nebo Miluji tě jsou poměrně velkou lahodou pro oko, zejména druhý jmenovaný klip se povedl díky chytrému vedení Jiřího Stracha. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "Lucie Bíla Best of Video" je v poradí druhý oficiálny výber najlepších videoklipov tejto českej speváčky. DVD obsahuje klipy ku jej pätnástim songom: 1. Bang! Bang!, 2. eSeMeS, 3. Miluji tě, 4. Trouba, 5. Tiché Gloria, 6. Vokurky, 7. Ave Maria, 8. Dalekohled, 9. Most přes milulost, 10. Requiem, 11. Maratón, 12. Jsi múj pán, 13. Co sudičky přály nám, 14. Hana Zaňa (Jinak to nebude), 15. Láska je láska. Možno týmto produktom potešila svojich ortodoxných fanúšikov, ja však mám dojem, že je to v podstate len mierne vytuningované DVD "Láska je láska", ktoré bolo vydané v roku 2004. Zbytočný, komerčne vypočítavý facelift. ** ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá při průměrném popíku, který protagonistka provozuje - něco je slušné, něco blbé pro většinové publikum (Jsi můj pán) a něco bezvadné (Dalekohled)....Jako dokument je to celkově čistý průměr. ()

Reklama

Reklama