Reklama

Reklama

Kluk mojí holky

  • USA My Girlfriend's Boyfriend (více)
Trailer

Jesse je moderní, inteligentní žena, která stále ještě hledá toho pravého ... dokud nenarazí na Ethana, spisovatele na pokraji zoufalství z toho, že mu vydavatel vrátil další román. Jesse setkání nabízí více, než jen možnost podnítit v Ethanovi znovu ambice a inspiraci, ale také to v jejím životě otevírá novou, romantickou kapitolu. Má to však jeden háček.... Chvíli poté, co si Jesse našla skvělého přítele, potkává pana dokonalého - Troye, sebevědomého a úspěšného pracovníka v reklamě, s nímž je téměř každý okamžik příjemný a romantický. Jesse neví, co si v této situaci počít, potýká se s totálním milostným paradoxem: co má dělat dívka, když poté, co našla výborného přítele, potká dokonalého?
Nakonec však to, co Jesse zjistí o lásce, odpovídá tomu, co diváci naleznou v příběhu samotném: věci nejsou vždy tak, jak se zdají. Film Kluk mojí holky je klasická love story obrácená vzhůru nohama, romantická komedie, která mísí srdečnou upřímnost s neotřelým vyprávěním a několika velkými překvapeními. (HBO Europe)

(více)

Recenze (48)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci trochu více neobuli do samotného děje filmu. Chybí mi tu dávka svěžesti a magická zamilovanost. Přijde mi to takové syrové..nedojme, nepobaví. Zatleskat mohu jen finálnímu rozuzlení, které pro mě bylo velice překvapivé. Dobrý nápad, který ovšem nebyl využit. Průměr...3* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kým VIANOCE U TIFFANYHO má až tak nedostali, tu som bol milo prekvapený. Dokonca aj zo scenára. Dobré obsadenie, fajn humor (Jediná dobrá vec na Pomáde? Je lepšia ako Pomáda 2). Film sa pohráva s klišé a mne sa zdalo, že tvorcovia veľmi dobre vedia ako osvedčené ingrediencie namiešať s originálnym prístupom. (Na finálne "tajomstvo" nie je kladený priveľký dôraz.) Pre mňa veliké prekvapenie... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně nevěrohodný a naivní příběh. Dneska jsem měla náladu na romantický filmy, ale tenhle na mě nějak moc nezapůsobil. Celou dobu to na mě působilo hrozně křečovitě. Alyssu Milano mám ráda, ale víc se mi líbila v romantice Neděle u Tiffanyho. Tady v tomto případě to postrádalo jiskru. Dost jsem se nudila. Herci se k sobě taky moc nehodili. Dávám jen 40%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jednou jsem randil s holkou, která se vrátila ke svýmu bývalýmu dík sms, která jí přišla při večeři.. Musela by ses hodně snažit, abys ji překonala !!" ;) ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný romantický film, jenž má ale velmi dobré finální rozuzlení - tohle jsem opravdu nečekal, tleskám scénáristovi. Aneb takto může dopadnout komentář, když pointa přebije pramálo zábavný obsah a donutí mne přihodit nějakou tu hvězdičku navíc. 50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naprosto uchvátil..Nejen svým příběhem, který byl naprosto realistický a stává se to - něco co člověk může opravdu zažít a s tím se tudíž i lépe ztotožňuje - tak také vtipnými hláškami a to nemusí být nic světoborného stačí absolutní maličkosti toho si na filmech nejraději všímám a tady jich bylo hodně.A jelikož znám celou biografii hlavní herečky Alyssy Milano a mám ji opravdu moc ráda tak se dá říct, že je to tak trošku o ní a tím je ten film pro mě cennější než kterýkoliv jiný. Herecké výkony?Co k tomu říct?Role Ethana se Christopher Gorham zhostil se vší parádou co k tomu patří. Postava Troye byla scénáristy dobře vyřešena ale docela mě zmátli ze začátku jsem nevěděla proč to tak je ale když jsem se nad tím příběhem zamyslela tak to dávalo smysl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, který se tváří jako klasická jednoduchoučká romantická podívaná, jeho závěr ale spolehlivě překvapí každého diváka (mě docela dost zmátl, určitě by se v předešlých událostech našly scenáristické nesrovnalosti). A Alyssa je na svůj věk pořád tak okouzlující jako v seriálu "Čarodějky". ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film bol naozaj zlý. Herecké výkony boli bolestivé na pozeranie (okrem mužskej hlavnéj postavy), dej bol nudný a veľmi predvídateľný, dialógy boli hrozné. Celkovo to bola len strata času. 1/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá oddychová romantická komedie, která má své drobné kouzlo v lacinosti a také to není úplně nesmyslné a tisíckrát viděné. Jsou tam i momenty, které nejsou totálně předvídatelné, ale hlavní problém je opravdu nicotný. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

V podstate milé, ale skôr vhodné ako televízna oddychová jednohubka, s možno trochu prekvapujúcim záverom ( ktorý mi však prišiel robený nasilu....len aby sa film niečim vymykal z inak bežného romantického klišé). **/*** ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k velmi předvídatelnému ději, prapodivné kameře a hloupým dialogům jsem to chtěla po půlhodině vypnout. O to víc mě překvapil závěr, který staví film do úplně jiného světla. ()

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Celkom ma to upútalo ako sa Jesse hrala na čúzu, čo nevie čo chce. Pričom každý veľmi dobre videl, že keď videla majetok Troya, tak že bude chcieť jeho. Ale predsa ani Ethan, ktorý vedel na ňu hodiť psie oči a hral sa na mula pri svojich synovcoch a neteri, nemohol ostať ukrátený. Koniec dobrý, všetko dobre. Pohodová jednohubka na doobedie. Je to medzi 3 a 4, ale klasický pridám, lebo mam tu právomoc a sa mi chce. ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

Klasický americký doják... Rozluštění ke konci mě opravdu překvapilo a ani mě něco takového nenapadlo, takže za to plus. Na druhou stranu Jessiino tajemství mi bylo jasné hned od okamžiku, co vyšlo najevo, že nějaké má. Pěkné úvodní titulky, sympatičtí herci (až na Troye), průměr :) ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně patří k filmům, které vás donutí se nad ním zamyslet. Rozhodně to není komedie a až tak romantický to taky není. Zápletka je snadno pochopitelná a konec zase není pochopitelný vůbec. Furt mě to nutí ptát se co by se stalo, kdyby za Ethanem vůbec nešla; nebo proč řekla, že měla odletět do Portlandu, když slíbila Troyovi, že pojede sním???? No takže za celkový dojem z filmu a obsazení Alyssy Milano, Beau Bridgese, Michaela Landese a Toma Lenka * * * ostatní byli buď nesnesitelní nebo komparz ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Po delší době zajímavej slaďák, kde je použité velmi neotřelé a překvapující rozuzlení, dávající tomuto žánru trochu jiný rozměr a přináší značnou míru originality. ()

Reklama

Reklama