Reklama

Reklama

Kluk mojí holky

  • USA My Girlfriend's Boyfriend (více)
Trailer

Jesse je moderní, inteligentní žena, která stále ještě hledá toho pravého ... dokud nenarazí na Ethana, spisovatele na pokraji zoufalství z toho, že mu vydavatel vrátil další román. Jesse setkání nabízí více, než jen možnost podnítit v Ethanovi znovu ambice a inspiraci, ale také to v jejím životě otevírá novou, romantickou kapitolu. Má to však jeden háček.... Chvíli poté, co si Jesse našla skvělého přítele, potkává pana dokonalého - Troye, sebevědomého a úspěšného pracovníka v reklamě, s nímž je téměř každý okamžik příjemný a romantický. Jesse neví, co si v této situaci počít, potýká se s totálním milostným paradoxem: co má dělat dívka, když poté, co našla výborného přítele, potká dokonalého?
Nakonec však to, co Jesse zjistí o lásce, odpovídá tomu, co diváci naleznou v příběhu samotném: věci nejsou vždy tak, jak se zdají. Film Kluk mojí holky je klasická love story obrácená vzhůru nohama, romantická komedie, která mísí srdečnou upřímnost s neotřelým vyprávěním a několika velkými překvapeními. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Acner 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad - konec o kus lepší než kýčovitý, proto bych filmu i to vodění diváka za nos odpustila. Ale nějak z toho nemám úplný pocit, pořád mi tam ještě cosi chybělo. Nutno ale podotknout, že oproti klasickým romantickým komediím tento film v sobě " to něco" má, ale prostě se mi zdá, že to neumí dobře prodat. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Kým VIANOCE U TIFFANYHO má až tak nedostali, tu som bol milo prekvapený. Dokonca aj zo scenára. Dobré obsadenie, fajn humor (Jediná dobrá vec na Pomáde? Je lepšia ako Pomáda 2). Film sa pohráva s klišé a mne sa zdalo, že tvorcovia veľmi dobre vedia ako osvedčené ingrediencie namiešať s originálnym prístupom. (Na finálne "tajomstvo" nie je kladený priveľký dôraz.) Pre mňa veliké prekvapenie... ()

Reklama

kluzo 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický a přitom tak reálný příběh, který pohladí duši a zahřeje u srdce každého jemuž to dovolí jeho póza drsňáka a cynika, případně jeho citová nevyzrálost. Všichni herci byli uvěřitelní a krom Troye i sympatičtí. Dobrá hudba. Originální rozuzlení, které nemůže snad nikoho v průběhu filmu napadnout. I když jsem si tady přečetl komentáře o originálním rozuzlení, stejně jsem byl překvapený. Bohužel pro tento film je právě toto rozuzlení zároveň jeho píseň labutí, neb podruhé se na něj dívat ztrácí smysl. Škoda, tak rád bych se nechal znovu překvapit ve společnosti tak sympatických a duševně (Alyssa i fyzicky) krásných lidí. ()

Bblondie 

všechny recenze uživatele

Líbila se mi zápletka, protože to, jak scénaristé vyřešili postavu Troye bylo vynikající ... navíc mám ráda Alyssu už od dob Čarodějek (jo,jo já vím, to jsem byla ještě dítě). Ta mínus jedna hvězdička je za to, že ten "strašný" problém, se kterým se nemohla Ethanovi svěřit, čekala jsem něco nápaditějšího. Ale bavila jsem se a v tomto vánočním čase mě chytne za srdce asi každá romantika. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naprosto uchvátil..Nejen svým příběhem, který byl naprosto realistický a stává se to - něco co člověk může opravdu zažít a s tím se tudíž i lépe ztotožňuje - tak také vtipnými hláškami a to nemusí být nic světoborného stačí absolutní maličkosti toho si na filmech nejraději všímám a tady jich bylo hodně.A jelikož znám celou biografii hlavní herečky Alyssy Milano a mám ji opravdu moc ráda tak se dá říct, že je to tak trošku o ní a tím je ten film pro mě cennější než kterýkoliv jiný. Herecké výkony?Co k tomu říct?Role Ethana se Christopher Gorham zhostil se vší parádou co k tomu patří. Postava Troye byla scénáristy dobře vyřešena ale docela mě zmátli ze začátku jsem nevěděla proč to tak je ale když jsem se nad tím příběhem zamyslela tak to dávalo smysl. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama