Reklama

Reklama

Mrkev a mlíko

(amatérský film)
všechny plakáty
Česko, 2009, 8 min

Obsahy(1)

Každý se někdy splete. Je jedno, jestli jste slušný člověk, nebo mafián, chyby dělá každý. Zjistí to i Alan, kterého si mafiánský šéf splete s Stevem, který mu dluží peníze. (ČSFD)

Recenze (11)

Segrestor

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň z poloviny takhle vypadaly České amatérské kraťasy, dostal by pojem "amatérský film" úplně jiný rozměr. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Ne že by šlo o nějaký majstrštryk, ale bylo to zábavné, což se o dalších Taranis projektech, které s minimální výpovědní hodnotou hrají na vážnou strunu, říci nedá. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Co na tom, že příběhem je to tupé a předvídatelné a krásně si to půjčuje od Big Lebowského a Nabít a Zabít, když je to prostě neskutečná prdel.Ta hudbička, herecké výkony perfektní, tomuhle já řikám amatérský film který dělali lidé, co o filmu opravdu něco vědí, Steve, Steve, Steve :D 80%. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Výborný filmeček, který vás zprvu vyděsí tím, že by mohl být "vstávací", pak se ale děj rozjede a postavičky i jejich jednání jsou skutečně zábavné a aoriginální. Jen mi není jasné, kdo byl Steven :-D ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy Taranis ( tento je nezvykle komediální ) Miluju styl Bujo Brothers a tady to dostávám vše dohromady. Skvělý film u kterého jsem sice smíchy nevybuchoval ale slastně jsem se culil až do konce. No boďejť by ne..jen jsem pořád čekal že scéna na balkoně bude v závěru mít svou dohru...něco jako ťuky ťuk...tak vy si čistíte zuby na balkoně jo...hmmmm rád bych vám ukázal svůj nový smoking....:D Ale co..i tak bomba. ()

Reklama

Reklama