Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Netřeba ani slov vypadá to jak by to dělal doma nějáký student střední školy na koleně hmm .... Toy Story jsme měli kdy před čtrnácti lety ? Jo měli a to vypadalo jak ? Byl to první animovaný film a vypadalo to rozhodně lépe než toto co spatřilo světlo světa za dalších třináct let . Rve to oči !!! ( 31.7.13/Letní kino/Sčítání lidu : 150 a více ) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jsou horší věci na světě. Sice se film s příběhem nepotkal, ale na to jsme si už zvykli z jedničky. Pak jsou tu jedny (vlastně dvoje, počítáme-li i přestárlou sousedku) neskutečný sekundární pohlavní orgány, trapný motiv "vše o sýru" a docela vypiplaný dabing. Počítám do něj i fakt, že z pohádkového tria jsem poznal jen pana Táborského a Bystrozrakého hlášky mylně považoval za Budařovo dílo. A Michal Dlouhý by za svou postavu zasloužil cenu Františka Filipovského. Písničky a vůbec audio složka je hodně dunivá a hlasitá, animace nepěkná, ale funkční, a kromě skrytého vykrádání nejlepší české pohádky, ve které si Karel Heřmánek náhodou taky zahrál lucifera, nic dalšího vůkol. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to je trapnější než jednička. Už ten úvod s pošťákem naznačí, že je to spíš pro čtyřleté děti. CITÁT - Tak že jsme bez parmazánu?......... Král je sice závislák na sýru, ale nos vypovídá spíš o vodce a jiném chlastu. Pak nastupuje duo koza a její páníček a už jdu do kolen. Málem jsem zapomněl, jaké křeče jsem měl při prvním filmu. Ne, to nejde ani ve 4D. CITÁT - Ach jo........... ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního dílu to mělo jakýsi děj. Sice kostrbatý jako naše silnice po zimě, ale přeci jen. Co se ovšem od jedničky nezměnilo, to jsou dialogy. Často zbytečné a často jaksi podivně odmumlané. A opět se nepodařilo stvořit komickou vedlejší postavu. V jedničce se o to snažila Koza, ta tentokrát už na začátku hodila ručník do ringu. Snažila se to napravit "povedená" trojice Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého, ale už dlouho jsem neviděl tak protivné postavy. Podtrženo, sečteno, jedna hvězda je pro tenhle film ještě dobrá. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kuba odešel z Prahy, usadil se, má dvě děti a za ženu extrémně prsatou blondýnu v červených šatičkách. Mimo jiné právě tahle prsatice je jedním ze světlých bodů tohoto filmu. I přesto se mi tohle pokračování líbilo více než jednička. Tohle je již pohádka, nýbrž první díl byl taková ponurá zfilmovaná pražská legenda. V tomto dílu se opět objeví koza, na které je celý díl soustředěný a je stejně tak suprová jako minule. Geniální je výtvarné ztvárnění Lucifera, který zde při letu vypadá jako hrabě Drákula. Ale proč ostatní čerti jsou jako ve většině českých pohádek zase breptaví koktalové? A co mě nejvíce ubíjelo, tak ta příšerná animace. Na to že je film z roku 2012, tak to vypadá spíš na rok 2002. [12947. hodnocení, 133. komentář, 45%] ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Hudbu k filmu nahrál pod vedením dirigenta Jana Kučery na české poměry nebývale veliký šedesátičlenný orchestr. (JoranProvenzano)
  • Od začátku výroby snímku se vystřídalo více než dvanáct animátorů z ciziny. [Zdroj: kultura.idnes.cz] (hippyman)
  • Kritici filmu na Febiofestu udělili prestižní cenu Kristián a na Mezinárodním festivalu filmů pro děti v Buenos Aires získal v září 2010 hlavní cenu. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama