Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

To je ale katastrofa, v takových školách by měli učit bývalí Gestapáci, či dozorci z koncetráku nebo bývalí StBáci, jinak to není řešitelné. Tam by se mělo uplatňovat heslo "Obušku, z pytle ven!"

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Madla123

Madla123 (hodnocení, recenze)

Vůbec nevím, jaké hodnocení mám dát. Viděla jsem to naposledy tak 5 let zpátky a znovu se na to dívat nebudu (z filmu mi bylo opravdu zle) - znásilnění, sprosté nadávky, ta nejodpornější pakáž puberťáků...hnus. 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Naprostou souhlasím s uživatelem POMO často se moje názory s jeho shodnou takže ani zde se nedivím že tomu nebylo jinak, opravdu film chce být hrozně moc dramatický ale kazí to už jenom že herectví postav mi osobně nepřišlo na dramatické vlně ale jak už psal POMO je to hold spíše v komedialní poloze. Film se vlastně celkově tváří na něco více než ve skutečnosti má je to možná trochu škoda ale na druhou stranu si tak říkám že ať by prostě tenhle film chtěl být sebelepší tak by to prostě s tímhle přístupem nikdy nešlo. Nejpodivnější a zároveň nejtrapnější role mi přišla pana Patrika ''Rytmuse'' Vrbovského. Nic proti němu ale prostě takové role mi přijdou jen a pouze pro smích.

Dr.Gogo

Dr.Gogo (hodnocení, recenze)

Vždycky, když jdu v krámě kolem hořčice, tak si řeknu: Paný, kolik stojí ten hořčice :D

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

milpa

Ja mam velke Ciganske /= hinduisticke, clovek ovplyvneny hinduizmom/ srdce a to chces vazne poslat do plynu aj takych, co slusne byvaju a dobre sa spravaju? Jasne, degesov sa nikto nezastava, ani ja, ale Slusni Cigani /teda Ciganky najma, hehe/ mi nevadia 

milpa

milpa (hodnocení, recenze)

Kdo říká, že film nemá s realitou nic společného, je přehnaný a pod., neví o čem mluví, každého takového a ty co se cikánů zastávají, bych poslala bydlet měsíc do cikánského baráku, nemusí to byt ani město, ani čtvrť, stačí jeden činžak nebo podobný dům, pak by mluvili jinak. Toto (ne)soužití ze mě udělalo rasistu, je to ničím prospěšný, neužitečný mor kterékoliv společnosti! Vyhubit do poslední buňky!!!

na příspěvěk reagoval Martin741

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Normálka, rozkopávali mi bábovičky a řvali na mě, že jsem tlustý gadžo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

verbal

Tak tak. Já díky bohu s cikány nikdy problém neměl a mám mezi nimi pár známých, ale zlehčovat ten problém jen proto že se mě to přímo netýká bych si teda nedovolil.

na příspěvěk reagoval verbal

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

JanMarek

Což by potřebovali všichni ti Kocábové, Uhlové a ostatní pražští tlučhubové, co mají plné huby rasizmu a bijí ze svých bílých čtvrtí na poplach proti útlaku těch "ubožáků"...

na příspěvěk reagoval JanMarek

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Lidem, kteří tvrdí, že film přehání, vřele doporučuji týdenní naučný pobyt v malebném východočeském městě Broumově, který byl jedním z míst, kde natáčení probíhalo. Přeji hezké vystřízlivění. :o)

na příspěvěk reagoval verbal

Uživatel karlik4801 smazal svůj příspěvek.

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

jurama525: no jasne! asi mu napíšem čo si o ňom myslím, keď šiel do takého filmu!

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Radek99: Přechytřelý soudruh učitel z provinční jednotřídky v nějaké prdeli, to je skoro jako ministr školství, že ano?

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Radek99: tak jsem se na to koukl. dost dobrej film. musím jen konstatovat, že si tamní žáci takové učitele nezaslouží. jinak pěkný přiblížení toho, co se děje v zákulisí kabinetů apod. to co se odehrává ve třídě není nic, co bych neznal( už naše generace s podobnym chováním začínala), tady je to akorát vystupňované. Tohle byl kvalitní film ze sféry školství, pokud bych měl Bastardy hodnotit stejnou měrou, zcela určitě bych hodnotil max. 1*, ale jelikož jsem českým občanem, vzal jsem si z toho filmu problém a dosadil ho do pojmu ČR. Ale to už jsem zmínil níže.

ROBMAN

ROBMAN (hodnocení, recenze)

Oni už ukazujou tu špínu v kině :-/ V čele s megastár RYTMUS ( riťmus), který si vyžádal půl mega za 3 minuty účinkování ? Konec světa vážně bude,ale až po 3 díle na který se strašně moc těšim :-S

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Mandalorian: No, ony ty věci tak nějak přirozeně šustí. Co jde o mě, tak nejlepší zvuk z českých filmů má asi Obecná škola (tehdy se používaly nějaký zvláštní mikráky), takovej s výraznýma sykavkama a tak. Podobně to má třeba Lekce Faust. Ale dneska je mizerný ozvučení občas, většinou je zvuk tak nějak normální, bez problémů. Nejhorší je, když se dělají postsynchrony do celýho filmu (to dělá například Troškovy filmy ještě nesnesitelnější, než jak jsou normálně), jako například u toho Habermannova mlýna.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Ištván87: Blbý ozvučení bejvá u českých filmů klasika. Dost často je slyšet vedlejší šustění. Bundy a tak. Prostě takový ty hnusy, co člověku vezmou atmosféru.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Mandalorian: Nechápu. Blbej zvuk u nás nebývá úplně obvyklý. Když pominu Kajínka a Habermannův mlýn, tak většinou je zvuk v pohodě. Já mluvil o technický stránce celkově. Ale hlavně o kameře. Práce s kamerou se v poslední době u nás začala zlepšovat, ale tady je kamera příšerná. Ale jak jsem říkal, jde taky o to, že se Magnusek nekriticky obsadil do hlavní role, aniž by uměl hrát. Nehledě na to, že i skuteční herci se tu dost pitvoří. A neherci, to je děs, ovšem to je v českých filmech standard.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Ištván87: Na naše poměry ? 95% českých filmů má blbý ozvučení. Zbytek je koprodukce, kdy se dělá nový dabing. :-D

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

hororwatch: Ono by to možná mělo lepší hodnocení, kdyby to bylo natočení alespoň poloprofesionálně. Ale technická stránka je u tohohle filmu i na naše poměry dost mizerná. Nehledě na hlavního hrdinu, kterej neumí hrát.

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama