Reklama

Reklama

Svatební horečka v Campobello

  • Německo Maria, ihm schmeckt's nicht! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jan si chce vzít Sáru. On je Němec, ona je napůl Němka a napůl Italka. Nechtějí žádnou obří svatbu, naplánovali si jen malý civilní obřad. Ovšem to ještě Jan neznal svého budoucího tchána. Sářin otec Antonio trvá na tom, že svatba se musí konat v jižní Itálii. Basta! A tak se všichni vydají do Campobella zorganizovat obrovskou svatbu, které se bude účastnit celý rodinný klan. Jan se musí vyrovnat s jižanským temperamentem, cizí kuchyní, příliš měkkými postelemi a tuhou byrokracií. A najednou se v jeho hlavě zrodí pochybnosti. Měli by se brát? Je pro něj Sára a její rodina skutečně to pravé? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebejt tchána, tak ten film asi i vypnu. Ten totiž předváděl nadpozemskej výkon a ukázal čistokrevnýho člověka bez příkras v tom nejkrásnějším pohledu. Jenže to bylo všecko, co tenhle film nabídnul. Bez něj to byla hrozně nezáživná nuda a on tam taky nebyl zase tak často, abych filmu mohl dát víc. Nápad zajímavý, ale zpracování na komedii šíleně nudné. ()

Reklama

Agora 

všechny recenze uživatele

Ano, souhlasím, není to příliš originální film, ale přesto dost vtipný. Rozpory, předsudky a rozdílné temperamenty mezi Italy a Němci jsou dobře vystižené, Lino Banfi jako nastávající tchán je skvělý a Christian Ulmen jako budoucí zeť také není marný. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Sice nijak extra originální, ale stále ještě většinou hodně vtipné a sympaticky odlehčené, škoda slabšího konce. Pro Jihočecha žijícího v Praze, který se dal dohromady s Východňarkou ze Zemplína, bude ale tenhle film asi vždycky aktuální. Málo známý italský heec Lino Banfi v roli budoucího tchána exceluje. ()

vancho 

všechny recenze uživatele

Nie veľmi nápaditý príbeh o vzájomných predsudkoch medzi Nemcami a Talianmi a o tom, ako ich láska nakoniec prekonala. Na túto tému bolo natočených už veľa lepších príbehov. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama