Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teen Choice Awards je každoroční americké ocenění, které vysílá americká stanice Fox Network. Oceňováni jsou lidé z oblasti hudby, filmu, televize, sportu a módy, dospívajícími diváky od 13 do 19 let. Kromě standardních kategorií mohou být ještě nepravidelně vypisovány mimořádné kategorie a dále mohou být udělována i speciální zvláštní ocenění. Na slavnostním předávání cen je vždy přítomno mnoho osobností z oblasti zábavy, umění a sportu. Cenou je malé „umělecky" vyzdobené surfovací prkno s letní tématikou a grafikou show. (Wikipedia)

(více)

Recenze (1)

Paity 

všechny recenze uživatele

Na pořadu z roku 2002 mi vadí hlavně to, jak se tam neustále objevují stejná jména. Takže zase budete mít příležitost podívat se na Jesicu Albu nebo Jennifer Love Hewit. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Formát show se od roku 1999 nijak nemění. Velkou změnou prošlo jen hlasování. Hlasování lístky byly dříve tištěny do časopisů s teenagerovskou tématikou. Později se hlasovalo na webovém portálu Fox.com. Od roku 2008 byly založeny oficiální webové stránky teenchoiceawards.com, kde mají lidé možnost hlasovat pomocí hlasovací formulářů. O rok později byl založen ještě Twitter účet „teenchoicegirl," který informuje diváky a fanoušky o novinkách a pomluvách cen. (Paity)
  • Teen Choice Awards je velmi podobné dalším americkým oceněním – Nickelodeon Kid's Choice Awards a People's Choice Awards. Obě ocenění s Teen Choice Awards souvisí. Kid's Choice Awards jsou předávány v Americe již od roku 1988, ocenění však předávají děti. V People's Choice Awards, které jsou předávány od 1975, předávají ceny lidé bez věkového omezení. (Paity)

Reklama

Reklama