Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezávislý film v režii Travise Betze pojednává o mladíkovi Justinovi, jehož přítelkyně April byla unesena pekelnými démony. Justin se rozhodne, že pomocí čarodějného rituálu v pekelné knize, která po April zůstala, vyvolá démona jménem Lo, aby zjistil co a proč se s April stalo. Lo ovšem, stejně jako všichni démoni, lidmi opovrhuje a to i přesto, že se díky rituálu stávají dočasně jejich služebníky. Justinova cesta za záchranou April v této pekelné konverzační komedii plné démonů a protichůdných pohledů na lidský život tak bude nelehká a plná překvapení. (GigaPudding)

(více)

Recenze (7)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÉMONE! HNUSTÝ, ODPORNÝ, NECHUTNÝ DÉMONE! JÁ JSEM TVŮJ PÁN. A TY JSI MŮJ PES! KDYŽ JSEM TĚ VYVOLAL, VYVOLAL JSEM SÍLU PLNÍCÍ POVELY A KDYŽ ŘEKNU "VÁLEJ SUDY", TAK PŘESNĚ TO UDĚLÁŠ! VIDĚL JSEM TĚ HÝBAT SE PO MÍSTNOSTI V TUCTU PODOB, SÁZET POCHYBNOSTI DO MÉ HLAVY A SE SMÍCHEM SLEDOVAT VÝVOJ. ALE JÁ ŘÍKÁM DOST! KONČÍM SE VŠEMI HRAMI A TRIKY, A NEODEJDU BEZ OHLEDU NA TO, KOLIKRÁT MĚ OTRÁVÍŠ. VYVOLAL JSEM TĚ A TEĎ TI POROUČÍM, DÉMONE LO, PROZKOUMEJ HLUBINY PEKLA, NAJDI MOJI DÍVKU, PŘIVEĎ JI ROVNOU KE MĚ, A JDI DO HAJZLU.“...... /// Naštvat Démona je nebezpečná věc! (SLÁVA! Že bych se dneska konečně pobavil?). Dostat z pekla holku, ke který Justin chová hluboký city (že by snad i romantika?) … Retrospektivní zobrazení událostí, ale HLAVNĚ divadelní kus(!) s minimem herců a kulis. Mluví se sprostě (nevadí!), vobčas se pokusí o ftip (nevadí!), písnička (no… trochu…nevadí!), druhá písnička (uááá néééé!). Divadelní dramatično, dramatický herecký výkony, netradiční zpracovaný téma o lidských chybách, lásce pekelný moci - máte dojem, že vám tady bude síla dialogu, monologu a divadelní atmosféry stačit? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tvrdím, že děti by si neměly hrát s pentagramy. 2.) Zjistím, že vyvolat naráz dva démony je jako píchat 2 holky jedním - … prostě složitý! 3.) Pořádám soutěž o nejlepšího džezovýho démona. 4.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nádherně natočený téměř amatérský horůrek s parádníma maskama. Bohužel to je ale tak všechno co pochválím. Film sám o sobě mě celkem nudil. Příběh je celkem o ničem a film vede odnikud nikam. Nicméně ale masky jsou naprosto nádherné i když jich není moc. Škoda že Betz nedostane víc peněz, mohl by natočit parádní horor. Podobnou věc jsem si říkal i u Dead inside. Škoda. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejoriginálnější a nejzábavnějších počinů roku 2009. Mladík jménem Justin přišel o čerstvou lásku, a protože viděl, že jí odtáhnul démon, a zůstala po ní čarodějnická kniha, pokusí se vyvolat jiného démona a donutit ho, aby mu děvče vrátil. Vyvolaná potvora jménem Lo se ho pak po 80 minut snaží různě balamutit, flashbackuje mu reálné i pokroucené události slovem i písní, a vůbec spolu tak různě laškují. Ano, opravdu se to celé odehrává v té jedné místnosti, přesněji řečeno v okolí jednoho pentagramu, protože zbytek pokoje je dokonale zatemněný, což bezvadně přispívá k atmosféře. Pouze flashbacky se odehrávají coby divadelní akty v úmyslně neuměle postavených kulisách - myslím, že úplně celý film by šel nádherně adaptovat jako divadelní hra skoro bez zásahů. Je to atmosférické, romantické (ke konci hodně), chvílema dost vtipné, ale nenuceným způsobem, a démoni vypadají na nízkorozpočťák dobře. Herec v roli Justina mi chvílemi dokonce připomněl Ash vs Evil Ash scény, a odehrát tohle bylo určitě mnohem těžší, když tam fakticky není žádná akce.... Z čehož plyne, že se jistě najdou lidé, kteří budou Lo nenávidět právě pro přílišnou ukecanost, absenci akce nebo romantiku. Ale já to prostě Travisovi sežral i s navijákem. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Kluk Justin se svou knížkou se vydá do pekla vyvolat démona Lo, aby našel April, kterou unesl nějaký jiný démon a taky aby se podíval retrospektivně na vlastní život s April během hodinu a půl dlouhé konverzačky s různými pekelnými démony. Celý film je velmi minimalistický nízkorozpočťák, který ale na to jak nejspíš byl levný má pěkně udělané masky, světla i kameru a hlavně je celý stylizovaný do divadelní hry, která navíc na svém jevišti má menší jevišťátko pro "divadelní hry" týkající se minulých událostí s Justinem a April. V první třetině se možná trochu přehrává a někdy to ani není moc vtipné, ale s nástupem zeleného nazidémona se to dostává na mnohem vtipnější a absurdnější úroveň, kde i modrý démon Lo a jeho repliky zní zajímavěji a vtipněji. Pro lidi co jim nevadí čistě jen dialogový film je to tak na ****, jiným to může připadat třeba i horší, ale dáváme pětku, protože autor za málo peněz dodal hodně zajímavé muziky, která navíc má i slušnou technickou úroveň, hlavně "divadelní" práce se světlem a kamera a samozřejmě masky, takže si zaslouží trošku přimhouřit očka :). Kdyby tento démonský film o lásce měl vypilovanější dialogy a ubral na vážných chvílích (které jsou ale důležité pro celý film v takové podobě jaké je a určují tu hlavní myšlenku tohoto filmu), tak by se klidně mohl jmenovat Lol. :) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No, veľa ľudí tento film ešte nevidelo, ináč by mal určite nižšie hodnotenie. Bolo to uletené a absurdné, to uznávam, pretože tí démoni boli viac smiešni ako strašidelní. Masky boli strašne amatérske, čo bol pravdepodobne aj úmysel. Teraz ide len o to, či ma to bavilo, odpovedal by som, že trochu. Pretože takmer celý film bol vlastne jeden veľký dialóg medzi hlavným hrdinom a démonom. Tých démonov sa našťastie objavilo aj viac, ale keď som videl toho fašistického, nemohol som sa prestať smiať. A keď začal aj spievať a tancovať, tak bolo jasné, ako vážne sa ten film myslí. Niekomu sa to môže zdať ako originálny nízkorozpočťák s perfektnou myšlienkou, inému ako naprostá hovadina. U mňa je to tak pol na pol. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama