Reklama

Reklama

Jamie vaří doma

(pořad)
  • Velká Británie Jamie at Home
Reality-TV / Rodinný
Velká Británie, 2007, 25 min

Účinkují:

Jamie Oliver

Obsahy(1)

Sympatický a populární britský "šéfkuchař bez čepice" Jamie Oliver, už zažil na své pouti za lahodnými pokrmy ledacos a ledaskce. Ale ani na těch nejkrásnějších prosluněných místech vysněné Itálie se mu nevařilo tak dobře jako doma. V sérii Jamie vaří doma se navrací do milovaných míst, kde bude s pomocí jednoduchých, snadno dostupných a mnohdy vlastnoručně vypěstovaných ingrediencí, připravovat svá nejoblíbenější sezónní jídla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

zsn 

všechny recenze uživatele

On je prostě Bůh, chtěla bych mít takového kuchaře doma. Tento pořad je dokonalý po všech stránkách - přirozenost, Jamieho vrozený vtip, um a rychlost. Nádherné venkovské prostředí s cihlovými zdmi a ubitými smaltovanými hrnci, s dřevěnými bedýnkami ze zahrady jako prkénky. Rodinná atmosféra pohody Jamieho bydlení, jeho Wonderland bylinná zahrádka - pastva pro mé oči a ráj pro mou duši. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

I když jsem měla zezačátku problém s Jamieho pusou... a tím jak vypadá, když mluví, tak jsem si po třech dílech uvědomila, že to už vůbec nevnímám. Tenhle pořad je prostě pohodový, skoro je mi vždycky líto, že díl končí. Skvělý prostředí, líbí se mi jak Jamie vyzdvihuje jednotlivé suroviny, jeho lehkost a přirozenost. Paráda. A Brian je taky sympaťák. :) ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Jamie a jeho kuchárske umenie je svetoznáme, poučné ale i zábavné. Dá sa na to pozerať s kľudom a pochopením v očiach. Niekto to možno rád i vyskúša :) Ja mu fandím, no tie jedlá niekedy niesú 2x lacné, lebo jednak surovinami nešetrí ale kupuje si tie najlepšie a najčerstvejšie kúsky. Má na to známych na rôznych farmách, záhradách a sadoch. 4* ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Nejznámější šéfkuchař světa, bez čepice, v holínkách a na svém statku. Budu lhát když řeknu, že mu tu jeho biofarmu nezávidím. Každá epizoda Vám ukazuje jednu surovinu s kterou se na venkově setkáváte. Mimo Jamieho se často setkáte s jeho italským kuchařským učitelem a jeho hlavním zahradníkem. Jamie si tu prostě masíruje ego tím co všechno si pořídil za svoje vyvařené prachy. Nádherný je tzv. Jamieho zápisník, animovaný soubor receptů s kreslenými vtípky a glosy na to co se na obrazovce děje. za to rozhodně o hvězdičku víc. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama