Svině (neoficiální název)
Bitch
Krátkometrážní
Velká Británie, 2009
To, že je někdo starý a nemohoucí, neznamená, že to nemá v hlavě spočítané. Nepodezřívejte ty, kteří na to vypadají. (Jozie)
Aluska88
Moc hezké. A já si hned říkala, že je mi ten borec povědomý z hororu Zrcadla. Pečlivě jsem tedy poté sledovala závěrečné titulky a zjistila, že je to vskutku on. Jménem Josh Cole. Výzorem velmi poutavý herec. Ten jeho výraz zaražení, překvapení a následného slovního vyústění je (ne)příjemně úsměvný:)(29.9.2010)
.skunny.
Nepříjemná situace... "What a fucking bitch!"(2.6.2010)
Hrabka
Sice předvídatelné, ale i tak velmi zábavné. Ale asi by to jen ztěží v normálním životě prošlo. Ale nápad to je fajn.(17.10.2011)
TheCaelos
Až budu starý, nikdy nebudu nakupovat jinak! PS: Ale předvídatelné je to hodně.(29.6.2011)
Machrovic
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/svine (s českými titulky)(30.10.2011)
Danny F.
Mazec. Výborně naplánovaná bouda na chudáka. Povedené. 70%(16.2.2012)
fray
Známý trik, takže žádné překvapující vyústění...(15.6.2010)
Azul_Empire
:D Ja som sa pobavil.(12.8.2010)
Handle
Každý tu píše, jak to bylo předvídatelné a já do poslední minuty nevěděl! :)(4.11.2011)
noctambule
Předvídatelné, ale stejně je to fajn.(30.11.2011)
Kratoc
Pointa není nijak překvapující, ale stejně zábavný kraťas.(26.8.2010)
NeosinneR
Ako tak čítam komentáre, tak som asi jediný, ktorý to naozaj nečakal :D Veľmi dobré(1.11.2010)
SallyZen
Tohle už někde bylo. Myslím, že v "Blbý a Blbější". Ale i tak je to zábava, kór, když tady jsem tu pointu nakonci moc nečekal. Na starší lidi pozor. 65%(5.9.2011)
marwin836
Zábavný "kraťas", který mi stačí vidět jenom jednou.. To "Goodbye son" mohla říct ta babka až když odcházela.. Ale co už.(16.2.2012)
Blaogranas
I když je jasný, o co jde, přesto to pobaví.(17.7.2010)
iampatrik
Zajímavý tip na způsob, jak ušetřit peníze.(13.12.2010)
Rázlik
Tak tohle mě opravdu pobavilo, jak se ten chlápek tvářil když mu paní říkala aby si na chvíli zahrál na jejího synka a jak se tvářil poté u kasy. Fakt bomba! http://www.videacesky.cz/kratke-filmy/svine(5.4.2010)
fogs
Takhle vyjeb*vat s lidma není hezký, nemohu ale říct, že jsem se nezasmál.(29.4.2010)
LetztesBiest
Konec překvapil a pobavil :)(20.9.2011)