Reklama

Reklama

Láska až za hrob

(neoficiální název) (hudební videoklip)
  • USA Cinnamon Chasers - Luv Deluxe
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2009, 5 min

Režie:

Saman Kesh

Obsahy(1)

Původně videoklip k písni Luv Deluxe od Cinnamon Chasers se stal takřka ze dne na den internetovým fenoménem. Originální pojetí, myšlenka i pointa katapultovala toto něco přes pět minut dlouhé dílo mladého nadějného režiséra Samana Keshavarze okamžitě mezi nejlepší krátké filmy poslední doby.
Ve filmu sledujeme příběh neznámého mladíka, který uteče z domova. Na benzínové pumpě pak poznává sympatickou dívku, která se k němu na jeho cestě připojí. Metodou "co by, kdyby" se dozvídáme, že ať by se mladík choval jakkoli, stejně by se nevyhnul tragickému konci. (Aladniel)

(více)

Recenze (55)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní kraťas, který zpracováním spíše připomíná hudební klip, ovšem je tak děsně vymazlený a musel dát na svojí krátkou stopáž spoustu dnů práce a dřiny, že si jiné hodnocení ani nezaslouží. 90% 07.04. 2010 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkná písnička, to každopádně. Ale "klip" k ní je moc zmatečný, sice pěkný, ale nic neříkající. Na můj vkus až moc rychlý střih, v kterém se jen těžko dá orientovat. Chtělo by to více zhlédnutí, ale nevím, jestli se mi do toho chce znovu, na první dojem mě to moc neoslovilo. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad s rozhodnutími a hlavně skvěle sestříhané krátkometrážní dílo. Obdivuhodná práce s kamerou, Saman Keshavarz si s Luv Deluxe pořádně pohrál.. 8/10 = 85% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Geniální hudba,skvělá kamera,sympatická roštěnka a sice ohraný,ale zajímavě zpracovaný námět.Opět smekám a závidím,točit takové věci je mým snem. 90%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nápaditý hraný snímeček s krásnou hlavní představitelkou, která se nám představí skoro nahá. Doufám, že víc vás na tento krátkometrážní film lákat nemusím :-D ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jo, když člověk potká špatný lidi, tak ho mnohdy ani správné chování nezachrání. Nedivím se, že se to stalo hitem. Je to vážně velmi originální vyjádření lásky. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Nejrozsekávající krátkometráž mého života! Hudba, která naprosto pohltila, příběh, který jsem z části prožil! Zase mi bylo 18, díky! ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Suprovej kraťásek :) chytlavá hudba podpořená perfektní režií a krátkým střihem jež dodává spád...velmi dobrá kamera a nápad :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Použití metody "co by se stalo, kdyby se to stalo" mám hodně ráda. S podobným nápadem už přišel film Lola beží o život, ale to byl celovečerní film a ne kraťas. ()

Reklama

Reklama