Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (409)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa doslova trafilo to môjho vkusu. Zaujímavý príbeh, dobrá akcia, kamera a kombinácia hercov. Ben Affleck sa mi síce zdal trošku nevýrazný, ale ostatný to potiahli zaňho s prehľadom a dobre sa dopĺňajú. Aj keď akcia (a povedal by som, že ani Ben) nehrá hlavnú rolu, tak ako by niekto čakal, rozhodne to nieje na škoda, pretože hlavný hrdinovia majú väčší problém ako nepriateľov za zadkom a tým je, dostať domov hromadu prachov a zbohatnúť. Záverečná (menej akčná) časť ma bavila snáď ešte viac. Nechýba tomu ani dávka napätia, či výborne prostredie južnej Ameriky. V rámci žánru toto bola osviežujúca lahôdka. P.S: aj vy ste si mýlili niekedy Garretta Hedlunda s Charliem Hunnamom ? Ja áno a zhodou okolností tu hrajú bratov ;) 85% - 4* ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Nebolo to práve presvedčivé. Ani v rovine heistu ani v podtexte. Asi hlavne kvôli odfláknutým motiváciám štvorice najatých spolubojovníkov. Podložili to buď veľmi chabo (ide on, idem ja... ale ja nemôžem ísť... alebo no dobre, idem) alebo cez najväčšie klišé (manželka sa so mnou rozviedla a ani v práci sa mi nedarí). Skrátka som im neveril... ani režisérovi. Drahý J.C., týmto smerom nie. Som ti písal, že vydrž. Tak prosím drž! ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sliboval jsem si drsnější, akčnější, zábavnější, nabitější, zkrátka něco adekvátní partě týpků v taktický výstroji na misi v džungli. A krajinky pěkný, pár chvilek napětí, jinak ale vlažný, obsahově poloprázdný promarněný heistík, kde ani chlapácký příslib, ani lákavý obsazení, ani ta týmová psychologie nevytříská potenciál na max. Brzy mi snad vykompenzuje Dragged Across Concrete. (P.S. ano) ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pětice bývalých vojáků se vydává do jihoamerické džungle, aby tu ukradly desítky milionů dolarů drogovému králi. Dostat se s penězi do bezpečí ale bude mnohem těžší, než si mysleli. Triple Frontier se možná tváří jako akční film, ale i když v něm akce je (a povedená), tvůrci mnohem víc spoléhají na atmosféru, atraktivní hrdiny a realističtější přístup. Místo filmu plného přestřelek a honiček jsme nakonec dostali pomalu vyprávěné drsné drama, které se ale umí dostat pod kůži a nakonec je možná zajímavější, než kdyby se v něm každých deset minut střílelo. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborné chlapácké drama o váze peněz. Banda vojáků si jde pro výplatu a i když spousta věcí klapne, stačí když se to posere jen jednou. Scenérie jsou úžasné, vizuálně jde o pastvu pro oči. Skvělá role pro Afflecka. Chandor, ale mačká ze všech maximum. Akce moc není, ale když už tak je příjemně realistická. Poučení, že i čestňák se dá předělat ve svini, jen ho protáhněte životem, ale vystupuje nade všemi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Vrtulník, který se objevil na začátku filmu, byl americký UH 60 Black Hawk. Vrtulník, na kterém chtěli přeletět Andy, byl ruský Mi 17. (K98)
  • Film je natočen kamerou Arri Alexa 65 v rozlišení 6,5K (6560x3100) a finišován ve 4K masteru. Je navíc prvním filmem využívajícím plnou plochu snímacího čipu této kamery a film tak má netradiční poměr stran 2.11:1. (gurmanfilmu)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama