Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (409)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Skvělé obsazení bez výhrad, slušná atmosféra a především parádní zpracování dělají z Triple Frontier podívanou, která nejenom, že patří k tomu nejlepšímu co Netflix vyprodukoval, dokáže udělat hodně parády bez ohledu na původ. J.C. Chandor natočil dospělý thriller který baví díky skvěle budovanému napětí od začátku až do konce. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sorry hoši, ale v minulosti jsem zažil sympatičtější zloděje i tvrďáky. Na to jak je divák donekonečna ubezpečování s kým máme tu čest a jakých 5 drsoňů to tady pochoduje, tak skutek utek. Střílí se tady děcka, okrádá se drogový dealer, není u toho ani legrace a vlastně ani ty pořádné emoce. V samotném plánu se s blížícím koncem pokazí snad úplně všechno. Vzhledem k obsazení jsem si z toho vyvodil závěr, že naši hoši prodělali v tomhle filmu svou kariérní krizi. Na jedno podívání bohatě stačí. 60% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Asi bych to nenazval přímo akčním filmem. Obsazení je ale dost nabušené. Parta vysloužilých vojáků se vydá do brazilské džungle okrást a zabít drogového bosse. To, co ze začátku vypadá jako jednoduchý úkol, se ale zvrtne v boj o přežití. Věci samozřejmě nejdou podle plánu, a i mezi členy týmu to začne skřípat. Podaří se jim v klidu přejít Andy ve zdraví a s hromadou peněz? Dost se mi líbilo, že film působí docela autenticky. Ať už jde o akci nebo chování postav. Akce je tam jen málo, ale úplně stačí. Celé to působí dojmem, že by se to klidně mohlo stát. Taky je tu dobře použitá hudba. Škoda, že film celkem zapadnul... "Bude to jen průzkum." ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi solidny dobrodruzny thriller so skvelou paticou hlavnych hrdinov a ich vzajomnou chemiou. Nie je problem im fandit, bat sa o nich a chapat ich rozhodnutia. Vdaka tomu je to dost napinave a svizne. Zaujimave koncipovane akcne sceny (pripominajuce vystavbou uzasne finale Zero Dark Thirty) takisto potesili. Mile prekvapenie. 7/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nijako som sa za týmto filmom netrhal. Podľa plagátu som ho tipoval na ďalší bezvýznamný akčný film. Úplne náhodou sa však spustil trailer a ja som zrazu zistil, že ukradnúť peniaze narkobarónovi nie je zlý námet. Film je plný napätia a scén v ktorých netušíte ako sa to zvrtne či úplne poserie. Páčilo sa mi ako tvorcovia hádzali postavám pod nohy prekážky, takmer nič nevyšlo podľa plánu a to je na tom práve zaujímavé. Pripomína to realitu, každodenný život, kde sa vždy niečo poserie. Aj preto som si film parádne užil. Trochu sa divím prečo film nie je červených číslach, pretože som chvíľu uvažoval aj nad plným počtom...80%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • V záběru, kdy Mi 17 přistála na letišti a všichni nakládají peníze, jde vidět, že kola Mi 17 jsou odborně zajištěna klíny, což zajišťuje „palubní technik“ (palubář). Kdyby to bylo opravdu reálné, nikdo by se bezpečností letového provozu nezabýval. (horskejvlk)
  • Na filmu se začalo pracovat již v roce 2010. (MeanWhile)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama