Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Recenze (125)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o rodinné krizi. Je to spíše nenápadný snímek, než radikální, a dá se na něho podívat i bez morálního napětí. ()

Shimargh 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo? Se sebe navzájem štítili? Jsem jim ten románek vůbec nebaštil, špatně zahrané a navíc snobárna hadr. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Usměvný a pohodový filmeček. Výborní herci a sice již viděný, ale dobře zpracovaný námět. Docela jsem se bavil. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Komedie..? Neřekla bych. Ani jednou jsem se nezasmála. Konec celkem o ničem, i když se dal čekat. Poměrně nudný film. ()

studo 

všechny recenze uživatele

Film ide strašne "rýchlo na vec" čo mu v konečnom dôsledku škodí. Takisto občas všetci jednajú "nejednajú" teda každý sa len díva a mlčí, pritom sú všetci kamaráti a susedia, také trocha umelé... Herci hrali v pohode ale BOŽE, TEN OTRAVNÝ VOICE-OVER! ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Zcela neoriginální a předvídatelná vztahovka, kterak "starý bejk má rád mladou trávu" aneb "občas musíš zbourat dům, abys viděl Měsíc". Naštěstí hvězdně obsazená a skvěle zahraná. Mě neznámá Leighton Meester je zde fakt k nakousnutí a nelze se Lauriemu divit, že do nabízeného jablka ihned kousne. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Nechutný, patetický guilt trip, kde mi nebyl nikdo sympatický, natož zamindrákovaná vypravěčka, a ani tu empatii jsem nepocítila, (opět) natož k "nesobeckému, nebohému a bezúhonnému" zbytku filmového osazenstva, které údajně mělo vztahem House a Blair trpět. Připadá mi, že scénář psal zcela průhledně někdo, kdo se octl na opačné straně příběhu - na straně toho opuštěného. Někdo, kdo nedokázal pochopit a posléze stvořit na plátně pouto, co mělo mezi unaveným mužem a živelnou dívkou vzniknout. Člověk, jenž si musel svoje rozbolavělé ego pohladit a vymasturbovat nad nedobře groteskním koncem. Happily ever after očividně platí pouze pro zhrzenou manželku, půl stopáže mlčící a druhou pokoušející se zajet manžela, a pro důru vypravěčku s evidentními daddy issues (bé, někdo mi krade tatínka a navíc je to ta zlá holčička, která mě pro moji zapšklou, nudnou povahu před roky odkopla a kdysi vyhonila Frantovi, který se mi líbil!). No. Abych to shrnula, děj by mě navzdory neoriginalitě ještě tolik neiritoval, kdyby u všech rohatých alespoň jedna z postav nepřipomínala iracionálně jednajícího robota. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jednoznačně táhnou jen herci. Příběh o tom, že manželství po nějakých 20 let prochází krizí a tak se fotříkovi zachce mladé holky, prostě zná každý a film o tom, nemůže přitáhnout diváky. Nehrát v tom Hugh a Leighton, tak vypínám po pár minutách. Díky nim to bylo snesitelné a tu hodinu a půl jsem to prostě vydržela. Ale mohlo to být pojato nějak lépe, víc vtipně, nebo naopak udělat větší drama.. prostě cokoliv! Někdo může říct, že to v klidu plynulo, lidsky, reálně.. já bych ale něco navíc právě uvítala. Nejlepší jednoznačně bylo, když manželka nevěrníka autem zdemolovala Vánoční výzdobu :D Jinak bohužel nic moc. A i Leighton mi tady připadala slabší ve výkonu, než jsem u ní zvyklá. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný príbeh (ale na americký spôsob) asi nikoho neprekvapí. Predpokladám, že každý už počul veľmi podobný (dokonca úplne rovnaký) príbeh. Takže jediné, čo to môže vypestriť, je ten plus, čo k tomu herci dokážu dodať. Výsledok cez všetky snahy je len silnejší priemer. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

multiflexi 

všechny recenze uživatele

Škoda toho konce. Abychom zůstali morální a zachovali tabu vztahů s velkým věkovým rozdílem, musíme zakončit neutrálně místo jasného sdělení. Akorát chudák Hugh z toho neprávem vyšel jako ten největší hajzl. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové to pohlazení a hřejivě-melancholický pocit při závěrečných titulcích.Český dabing je ovšem čistá hrůza - 80% ()

IPajule 

všechny recenze uživatele

Dramatická komedie s Hughem Laurienem v hlavní roli, který má vztah s dcerou nejlepšího kamaráda je asi trošku hloupé na 40-letého chlapa s dvěma dětmi a ještě k tomu když jsou jejich dcery bývalé nejlepší kamarádky. Koukala jsem na to asi z jediného důvodu, že zde hraje Dr. House. Adama Brodyho jsem neviděla dlouho ve filmu nebo na scéně a dávám o hvězdičku navíc. Pro někoho komedie, pro někoho zase romanťák s dramatickými prvky. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Příjemný upřímný filmeček s hvězdným hereckým obsazením. Bavil jsem se hlavně u těch trapných situací, které s sebou jejich "aférka" přinášela - a že jich bylo :) ()

Avantgarda 

všechny recenze uživatele

Naprosto ukázková americká, romantická, rodinná komedie. Nebýt toho, že zde hraje Hugh Laurie, který je naprosto perfektní herec, byla by to ještě pitomější americká, romantická, rodinná komedie, než to je. ()

nurielka 

všechny recenze uživatele

Za tú facku a ten vianočný pozdrav, ktorý stál za to, to má u mňa malé bezvýznamné plus. Mínus nudný obsah, nudný ľudia, nudná pointa. Životom obohraný stereotyp, kedy si chlap kompenzujúc svoje staré kolená utešuje "mladosť" v náručí šteniatka. Tá mu to opätuje lebo sama vlastne nevie, čo od života chce. No šťastný párik sám o sebe. Niet čo dodať. ()

Reklama

Reklama