Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželé Ostroffovi a Wallingovi jsou nejlepší přátelé a sousedé z ulice Orange Drive na předměstí New Jersey. Jejich pohodový život se ale obrátí vzhůru nohama ve chvíli, když se po pěti letech vrací na Den díkůvzdání domů marnotratná dcera Nina Ostroff poté, co se rozešla se svým snoubencem Ethanem. Obě rodiny by byly štěstím bez sebe, kdyby se Nina dala dohromady s úspěšným synem, Tobym Wallingem. Jenže Nina se zakouká do jeho otce a nejlepšího kamaráda rodičů, Davida. Když už není možné dále tajit jejich vzájemné jiskření, propukne samozřejmě pozdvižení. Nejhůře tuto situaci nese Vanessa Walling, Ninina nejlepší kamarádka z dětství. Následky aféry se postupně podepíšou na všech členech obou rodin, ovšem nečekaně legračním způsobem. Všichni jsou nakonec nuceni přehodnotit, co pro ně znamená být šťastný a jak někdy to, co vypadá jako katastrofa, se může ukázat jako něco, co potřebujeme ze všeho nejvíc. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdysi strašně dávno jsem si tento film dal do ,,chci vidět". Naprosto nechápu proč jsem to udělal. Odhaduji, že asi proto, abych viděl Dr.House v jiné roli než v roli Dr.House. Nápad fajn. Téma aktuální. O humor se překvapivě nestaral Dr.House, ale jen a pouze jeho plnoštíhlý soused a i ten docela šetřil. 3x jsem se pousmál. Vím to přesně, protože mám na čísla skvělou paměť. Film jsem viděl v super vysoké kvalitě v obrovské televizi, takže jsem si nemohl nevšimnout obrovského režisérského fópa. Ve scénce, kdy naše hlavní hrdinka sedí s Houseovým synem a popíjejí jakousi červenou alkoholickou tekutinu je při záběru jakoby z hereččina pohledu ve sklenici více limonády než při pohledu kamery na oba účastníky současně. Když to takhle 3x rychle problikne, tak si toho nevšimnou ani nelze. Napsal bych to do zdejších zajímavostí, ale vůbec mi to nepříjde zajímavé a nechápu proč to vůbec píšu sem. Mnohem větší průser, než tato technická nedokonalost je kompletně celý děj. Byl zbytečně přízemní s minimem situací, které by člověku zvedly adrenalin. Divím se, že jsem neusl. Ale to bylo asi tím, že mi strašně vadila vypravěčka a bál jsem se, že by se mi o ni mohlo zdát. Ve finále musím uznat, že existují i horší komedie, ale moc takových jsem neviděl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já se ani nedivim, že se Lauriemu zapálili lejtka. Mě by v přítomnosti Leighton Meester hořely taky. Nicméně marná sláva, padesátníci a jim podobní by se měli držet svýho kopyta a nechat mladší generace na pokoji, za čimž si ve svejch třiceti a něco neochvějně stojím. :D Film nijak zvláštní, připomínající trošku Americkou krásu, ale narozdíl od tolik vychvalovaného hitu mnohem bezprostřednější. Určitě mi toho v paměti příliš neutkvěje, salvy smíchu neproběhly a nápor na emoce se také nekonal. Jednalo se "jen" o příjemné, nenáročné pokoukání, ve kterém vše dopadlo tak, jak mělo. 80% ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Já byl spokojený a to takovým způsobem, že klidně i těch 80% tomu dám. Vše začínalo jako totální idylka dvou rodin, která se najednou zásadně změnila, protože láska. I když je Leighton Meester dvakrát mladší než Hugh "Dr. House" Laurie, ti dva to zahráli natolik přesvědčivě, že jste jim věřili každé slovo a každý pohled. Konec nebyl ten typický happy end, který by někdo čekal, leč záleží na úhlu pohledu. Film mi uběhl jako voda a já byl zkrátka spokojený. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Láska je láska a člověk si nevybírá, do koho se zamiluje. V tomto filmu se manžel a otec od rodiny (jeho děti už jsou ale dospělé a samostatné) zamiluje do dcery svého souseda a zároveň nejlepšího kamaráda a celý film pak není o ničem jiném než o řešení této situace a o dopadech této lásky na okolí hlavního hrdiny. Jedná se vlastně o takový malý nenápadný příběh z jednoho amerického předměstí, kde každá postava je jiná, a právě to je na tomto filmu to nejzajímavější. Nezaujal mě ani tak děj, ten mě chvílemi i nudil, ale zaujalo mě, jak si tvůrci pohráli s jednotlivými postavami a jejich charaktery, každá z těch postav mě totiž zajímala a u každé z těch postav jsem byl zvědav, jak se v té které situaci zachová, protože to jsem opravdu nebyl schopen dopředu odhadnout. Ve výsledku je tento film tedy zajímavý spíše tímto nežli svým dějem, a pokud bych to měl nějak celkově shrnout, tak se z mého pohledu jedná o zcela průměrný film, který zřejmě dřív nebo později z mých myšlenek téměř vymizí a já si vybavím jen několik málo záběrů a informací. Hodnotím tedy průměrnými třemi hvězdami. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2011 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Leighton Meester a Hugh Laurie se už setkali ve velmi podobné roli. Ve dvou epizodách třetí série seriálu Dr. House (od r. 2004) hrála Leighton Meester dceru pacienta, která se zahleděla do Dr. House (Hugh Laurie) a doslova ho pronásledovala v nemocnici. Tento románek skončil především kvůli nepřejícnosti Cuddyové (Lisa Edelstein) a tomu, že postava Leighton byla pod zákonem. (JosefMatus)

Reklama

Reklama