Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se odehrává v Sao Paulu, kde majitel bazaru jménem Lourenç poznává rozmanité lidi - zákazníky při nákupu v jeho obchodě. Řeší různé životní útrapy a hlavně se snaží obchůdek zachránit před úpadkem a horlivými zájemci o jeho business. Celá tato situace skončí nečekaným způsobem a Lourençe donutí přehodnotit své životní postoje. (markuc)

(více)

Recenze (4)

sibskyn 

všechny recenze uživatele

Lourenç je hardcore majitel zastavárny, který má rád jen sám sebe, je naprosto arogantní a sarkastický ke všem lidem a je závislý na pár věcech: Na moci, na dívání se pěkného zadku jedné číšnice a na zápachu s kanalizace. Film, který sice po dějové stránce nenabízí naprosto nic, ale zato je staven na scénách a na atmosféře, které se plní tak rychle jako úzká roura plná hoven. Snímek, který rozhodně není pro každého, ale já jsem byl nadšený. Must see from Brazil cinema. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ultra luxusne debilný film ! Ani jeden charakter mi nesedel , respektíve som čumel ako doblba , bez emocii . Alebo , možno moja myseľ bola otupená po ťažkom dni , a tak to jednoducho neabsorbovala , preto vás žiadam, aby ste sa nenechali ovplyvniť mojim komentom . Sa vraví , že Boh má rád čierne ovce , pretože si uvedomujú seba, svoje ego . Ten chlap bol síce egoistickou sviňou , ale smrdel od hoven ! ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Lourenço je ukázkový příklad prasete. Opustí přítelkyni, která už dala vytisknout svatební oznámení, a vymění ji za sexbomby v televizi. Ve svém bazaru vykupuje nejrůznější věci od občanů převážně z nižších tříd, kteří hledají každou korunu, za směšné ceny a některým se prostě vysměje. Flirtuje s barmankou v hospodě a miluje ji, vlastně pardon, miluje její zadek a chce si ho dokonce koupit. Z nějakého mně neznámého důvodu se to slečně nezamlouvá. Aby si to vynahradil, tak platí žebračce, která nic nemá a potřebuje peníze, za to, že se před ním svlékne. Nemá nikoho rád, ani toho ochrankáře, který mu několikrát zachrání kůži, ne. Aby jeho postavu tvůrci dostatečně vykreslili, doplnili puch, který vychází ze záchoda. To se sice náš hrdina snaží řešit, ale pak zjistí, že mu ten smrad v životě nějak chybí. Tenhle špína chlap nakonec skončí tak, jak si zaslouží. Herecké obsazení je dobré, příběh je... no, řekněme zajímavý, člověk se musí občas nad tím zoufalcem pousmát. Je to taková dost temná komedie. Snad jen ty hrátky se záchodem si mohli tvůrci odpustit. 85% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama