Reklama

Reklama

Skupina mladých vykradačů hrobů pod jedním hrobem objeví starou kryptu a v ní, kromě hromady zlata, i několik starých mrtvol. Když jedné z nich vytáhnou z těla zaseknutou sekeru, někdejší satanista chystající se přivést na svět satanova potomka obživne a začne masakrovat, na co přijde. (eraserhead666)

Recenze (27)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ladrones de tumbas je pro mě nečekaným hororovým překvapením. Hřbitov, kobky, pavučiny, svíčky, znovuobživlej satanáš co se umí pěkně ohánět sekerou(povedená je i maska samotnýho "sekerníka"), uječený děvečky a pořádná porce gore. Nemám nejmenší důvod abych si stěžoval. Tenhle horor made in Mexico to má u mě za silný 4hvězdy. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro tenhle typ hororu má Bloody zkrátka slabost. Mexická vyvražďovačka s nadpřirozeným prvkem, v níž znovuoživený satanista nahání v klasickém hororovém prostředí (hřbitov, lesy, kostel) bandu teenagerů, co měli tu drzost v kobce okrást jeho mrtvolu. Nasraný zombie-killer v dlouhém hábitu tak hledá svou vyvolenou, aby mohl zplodit malého Antikrista, a cestu plnou gore srandy si razí starobylou sekerou, s jejíž pomocí rád obětem utíná hlavy i končetiny, ale vystačí si i s holýma rukama. Krví se tedy nešetří, má to fajn masky, hezky to odsejpá a závěr je lehce akční. Těžkou naivitu snímku zas vynahrazuje tvůrčí zápal. Spokojenost je tedy na místě, i když nechat přežít tu nejvíc upištěnou pindu je zřejmě za trest. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ďalší výborný mexický kúsok z čias, keď bol v tomto latinskoamerickom štáte hororový žáner u filmárov v kurze. Ladrones de tumbas je dejovo jednoduchý slasher s mdlou okultnou zápletkou, ktorý však exceluje, čo sa gore efektov týka. Od okamihu, keď zo záhrobia povstane páreniachtivý bubák strieda jedna krvavá vražda druhú a za brutalitu niektorých scén by sa nemusel hanbiť napríklad ani taký Fulci. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozený slasher z Mexika! Takový terno to zase není, ale přece jen, vzhledem k zemi původu a dobrýmu záporákovi mě celkem potěšil. Díky partě mladých vykradačů hrobů zmrtvýchvstane bývalý pánbíčkář, který sešel z cesty a snažil se zplodit Satanova syna. Antikrist ale nevyšel, namísto toho to schytal sekerou. No tak teď je zpátky - jako záhrobní hnusák s kápí vraždí na co přijde a hledá pannu, se kterou by dokonal, co tenkrát tak svědomitě započal. / Zápletka pěkná. Gore efekty v pohodě, výsledný dojem nezmrví. Jsou tu dvě zapamatováníhodnější vraždy: zarvání hlavy do vrat a ruka z kluka. Trochu ale vadí taková nějaká roztěkanost, umrlec se vždycky někde zjeví (ať už v lese, doma v hrobce nebo v kostele), ale pořádný náběh na to chybí. Atmosféra tak mohla nabrat na síle. Celkově ale, zvlášť pro lidi se slabostí pro vyvražďovačky, je tohle jasný tip. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mexický slasher s brutálním zombie satanášem v hlavní úloze. Film je na jednu stranu suprově atmosférický (hřbitov, podzemní chodby, kostry, pavučiny, exteriéry nočního městečka, kostel, krypta), na druhou stranu tuze osmdesátkově debilní. Takže vlastně představuje takové prapodivné spojení toho, co na žánru miluju, s tím, co na žánru nesnáším. Výsledkem je tříhvězdičkové hodnocení, ale spokojenost převládá. Svižná, ukřičená, atmosférická zábava. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama