Reklama

Reklama

Bouřlivák

Obsahy(1)

Otec přiveze své malé dcerce ze služební cesty v Německu domů do Finska štěně pejska neznámé rasy, které zachránil před utracením. Ovšem v rodině nikdy žádného psa neměli a ze štěňátka pomalu vyrůstá obrovský pes - jak si s ním rodina poradí? Milý příběh o malé sedmileté holčičce a velkém psu již získal několik ocenění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chybí mi to klasický, Bouřliváku koho si zase vojel, Bouřliváku už nechlastej, začíná ti směna. Bouřliváku, kolik si toho vychlastal a tak dále. Ale to bude asi tím, že tenhle film je o psovi Bouřlivákovi z Finska a ten Bouřlivák, koho myslím já, je Španělský prase, který toho zase tak společnýho s tím psem nemá. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Za majetkem získaným záhadno jak bývá zločin, za problematickým psem lidská blbost. Filmově blbost, kde se parta trotlů chová od začátku do konce tak neskutečně, že proti nim i moje někdejší spolupracovnice, vedle které i tágo vypadalo jak akademik a vždycky jsem ji považovala za chodící důkaz, že i při análním sexu je možné otěhotnět, vypadá jako výkvět geniality, ideově dokonalej návod, jak odjistit biologickou zbraň, kterou takový nezvládnutý kavkazák je. Koneckonců i zvládnutý - blízký příbuzný Myrskyho je i Kostěj mých rodičů a když máma jednou ohlásila, že jde se psem ven, zaregoval táta chápavě: "Máš recht, taky si říkám, že je tam nějak přelidněno..." ()

Reklama

cogi 

všechny recenze uživatele

ať si říká, kdo chce, co chce .. mně se to líbilo, všechny ty dětské filmy se psy strčí do kapsy ... příběh pro děti, ale podtex je opravdu ze života, o předstudcích lidí a to je kolem nás všude. Možná moje hodnocení je mírně ovlivněno antibiotiky, tak jsem u toho mírně pospávala, ale jen ze začátku, pak jsem se probrala a smála jsem se .. doporučuju scénu kdy je telefonní budka úplně plná kvůli psovi, ... to jsem se opravdu smála ... pokud máte nějaké mladšího sourozence, tak doporučuji, abyste mu to poustili a klidně přisedli .. určitě lepší než všichni psi fotbalisti apod. ()

liborzel 

všechny recenze uživatele

No nebýt těch naprosto idiotských ideologických žvástů,tak bych dal i víc hvězdiček.Ten pes je totiž neskutečně nádherný a jeho výkon i výkon Ronji Arvilommi byl výborný.Jen nechápu některé "chytráky",že mohou napsat takové kydy.Jen proto,že je pes velký a je zvyklý ochraňovat své území a páníčka ještě neznamená,že je to nějaká zrůda.Nikdy není špatný pes,ale ten kdo ho ke zlu vede-a to je zase jen člověk.Většinou nějaké zamindrákované pako. ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dvě hvězdičky za výkon Ronji Arvilommi. Příběh je slabý a zamrzá někdy po první půl hodině. Chuť pozdvihnout film někam výš za pomoci dějepisné přednášky v podobě Berlínské zdi, o které děti nemají nejmenší potuchy, je mi neskutečně proti srsti a působí jako pěst na oko (Stalinův pes, Stalinův pes, no sakra kdyby se na plátně alespoň objevil Stalin, tak mě to vyhodilo z křesla metr dvacet). Jediné, co se počítá filmu k dobru, je ten dětský a ničím nezkalený pohled na věc, to byla skvěle podaná záležitost a nesporným faktem zůstává, že se toho měli filmaři držet a nesnažit se dostat film někam, kam od počátku neměl šanci vyšplhat... Bonusovou ranou pod ledviny byla dospívající slečna a její punkáč. Nemám nejmenší potuchy, kam na tyhle alternativní postavy scénáristi neustále chodí, ale ten sklad by patřilo vyhodit do vzduchu, abych už se nemusela dívat na ten zkreslený svět rockerů, punkerů a jiné havěti, okupující tak okatě svět těch "normálních" lidí. Pubertu je snad možné vykreslit dopodrobna i bez toho, aby se kolem ochomýtali drsňáci v křivácích, nebo ne? (mimochodem přístup rodičů ve filmu je vážně sladký - ty si začala kouřit? - střih - jedeme dál - horší problém je přece ten velikej pes - střih - nebo je horší problém dospívající dcera - střih - sakra, nevíme si rady s tím, co je větší problém - střih - takže za problém nebudeme považovat nic - střih - rodiče si vesele sedí na pohovce - konec) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama