Reklama

Reklama

Interní záležitost

(TV film)
  • Kanada Out of Control (více)

Marcie Cutlerová pracuje jako technička, ale chtěla by se stát detektivem oddělení vražd. Poté co záhadně zahyne policejní informátor Ray Stone a z policejního trezoru zmizí kokain nalezený u Raye, šéfka oddělení Donna Sinclairová pochopí, že je do případu zapleten některý z jejích podřízených a obrátí se na Marcii, aby tajně své kolegy sledovala. Ta úkol přijme, protože v tom vidí šanci získat vytouženou práci. Ještě však netuší, že ji to může stát život. (Matysek__k)

(více)

Recenze (4)

noctambule 

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jsem myslela. Neskutečně nesympatické postavy, hrozný scénář a tak vůbec. Zapnout TV dopoledne je hodně špatný nápad, lepší si pospat. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Trošku mi přišlo, že do hlavních rolí obsadili lepší pornoherce, nicéně přes nízký náklad, který filmu nepochybně ublížil, jsem našel poměrně běžný, nicméně o některé detaily vylepšený děj, kde pochopitelně všichni dopředu ví, na čem jsou. Logický konec, i když s pár nečekanými zvraty. Film začínal v 00:05 a tak jsem si celou dobu říkal: "musíš jít spát, stejně víš jak o dopadne", ale dokoukal jsem to. Pokud by to bylo v neděli v poledne, tak si k tomu oběd s chutí dám a pobavím se, takhle v noci to ovšem je poněkud zdlouhavé. Dávám **, protože by to nebylo fér dát tři v porovnání s jinými, mnou bodovanými filmy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama