Reklama

Reklama

Ava pracuje jako manželská poradkyně a před pár týdny se provdala za Charlieho, inspirována ideálním manželstvím svých rodičů Freddyho a Betty, kterým právě s mladší sestrou Shelby chystá oslavu třicátého výročí svatby. Jednoho dne se však v její kanceláři objeví rozhádaní rodiče a šokovaná Ava se od matky dozví, že otec měl před pětadvaceti lety milostný poměr, a ona se proto hodlá rozvést. Když se jim Ava pokusí poradit, odmítnou ji poslouchat. Ona se však rozhodne zachránit jejich manželství, a když matka vyhodí otce z domu, ubytuje ho u sebe, aniž se poradí s Charliem, což vede k první drobné manželské rozmíšce. Sotva se Ava omluví, objeví se kamarád Gerber, který jim představí svou novou polskou manželku Kasiu a přitom se podřekne o Charlieho prvním manželství, o kterém Ava vůbec nevěděla. Tentokrát je na Charliem, aby vysvětloval. Dny běží, řešení manželské krize rodičů je v nedohlednu a otec stále bydlí u Avy, což má za následek rostoucí napětí mezi ní a Charliem. Ava se pokusí poslat rodiče do manželské poradny, tam však odborník navrhne terapii, která je sice účinná, ale vyžaduje dlouhý čas. A ten Ava nemá, protože oslava výročí se rychle blíží. Hledá další terapeuty a možnosti, každý další pokus však negativně zasáhne do jejího manželství. Navíc jí matka oznámí, že za pár dnů hodlá vyrazit na šestiměsíční výlet do Asie. Aby jí mohla cestu vymluvit, pošle Charlieho s otcem ven, ti však skončí ve striptýzovém baru, kde se opijí. Gerber přivede Freddyho k nápadu souhlasit s rozvodem a oženit se s mladou vděčnou východoevropskou striptérkou, což zničí Aviny plány a vede k další roztržce s Charliem. Nakonec se Shelby rozhodne vzít matku na seznamovací večírek nezadaných, kde si Betty uvědomí, že žádný by jejího manžela nemohl nahradit. Rozhodne se s ním usmířit, mezitím však dojde ke komplikaci, které se Ava rozhodne zneužít k poslednímu zoufalému pokusu o usmíření. Následky však nečekaně ohrozí její vlastní manželství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

"Idylické" manželství a touha za každou cenu dát všechno do kupy a všechny dohromady, aby byli šťastní, přesně o to se v tomto filmu snaží Mandy Moore, která jestli někdy bude hrát náročnější roli, stane se zázrak :D :D Jane Seymour je neskutečná kočka a s Jamesem Brolinem k sobě neskutečně pasují ;) Spíš mě zajímal tento pár a "tajemný" mladý hoch, který se tam objevil v domě plného zapálených svíček ;) Popravdě jsem si v tu chvíli myslela něco jiného ;) Film je pro mě podprůměr a zbytečná ztráta času, kdy stejně všichni žijí v překrásných domech a dělají práci snů :D ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Takový tuctový, nemastný, neslaný film, u kterého jsem se, přiznávám, poměrně značnou jeho část nudil a ničím mě výrazně nezaujal. A i když Mandy Moore jsem už v nějakém filmu viděl, tak obsazení filmu bylo aspoň pro mě relativně neznámými herci, snad krom matky hlavní postavy, pořád jsem přemýšlel a nemoh přijít na to, kdo to je, no prozradily to až závěrečné titulky. Což mě jenom utvrdilo v tom, že od dob Doktorky Quinnové už nějaká ta doba utekla... Po asi 20 minutách jsem se tak nějak zamyslel nad tím, co se tam vlastně děje, zjistil, že skoro nic, nakonec jsem to asi i díky přijatelné stopáži dokoukal, ale tohle není ani na dvě hvězdičky, jedna bude ažaž. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pokud vás baví sledovat rádoby komediální malicherné problémy amerických boháčů, bude se vám líbit i tento film. Ale to není můj případ. Obsazení je hezké (starší osazenstvo), ale postavy jsou nesympatické. Na tenhle film jsem pár hodin po dokoukání úplně zapomněl a říkám si, jestli dvě hvězdy pro něj nejsou ještě moc. Proč se do něčeho tak nezajímavýho a nevtipnýho dneska vůbec strkaj prachy? ()

FandaF odpad!

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, ale nakonec jsem opravdu nenašel ani jeden důvod pro alespoň jednu *. Opravdu, tak špatné to bylo. Asi bych se normálně ani nedodíval, ale stihnul jsem u toho ještě drobnou práci a v bedně nic rozumějšího zrovna nebylo, tak jsem to nechal běžet. I tak mne ta stupidita pěkně otravovala. Dialogy a tupost postav je neskutečná! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to tak brzo, po tom co to vyšlo v Americe, dávali u nás v televizi, řekla jsem si, že to asi nebude nic moc. No a měla jsem pravdu, ale upřímně jsem to čekala horší, na těch 89 minut to ale dokáže zabavit, i když je to klišé od začátku do konce a nepřekvapí nás tam vůbec nic. Čekalo mě tam docela příjemné překvapení v podobě Jessicy Szohr a nepříliš příjemné překvapení, naštěstí jen v malé nepodstatné roli, v podobě Alyson Hannigan. Mezi ústřední dvojcí nebyla žádná chemie, prostě nic, myslím, že jsem je nominovala a předala jim cenu za nejhorší pár v historii všech filmů. A hlavní hrdinka byla tak příšerně otravná, že jsem to skoro považovala až za nemožný, že by si jí někdo chtěl vzít. 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama