Reklama

Reklama

Rukojmí

  • USA House Under Siege (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Trojice mladých lidí se v předvečer svátku Helloween rozhodne provést ozbrojenou loupež diamantů. To se jim podaří, avšak sestra hlavního strůjce loupeže je při úniku postřelena. Do nemocnice jet nemohou a tak se rozhodnou navštívit soukromou ordinaci. V momentě, kdy se doktor rozhodne zavolat sanitku do nemocnice, protože nemá prostředky ani specializaci na podobná zranění, vytáhnou zbylí dva mladíci zbraně a vše se zkomplikuje. Nastává hra o život nejen postřelené dívky, ale i doktora a jeho blízkých. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

eagle-eye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dokoukal do konce a to z jednoho jediného důvodu, pže takovou blbost jsem dlouho neviděl... Sally Kirklan za mlada vypadala velmi sjízdně, tady však byla na zabití a snad nejhůř zahraná postava v celém filmu... Naopak EJ Roberts jako hlavní padouch nebyl špatnej, ale k jedné hvězdičce bych se sklonil pouze v případě, že by zprznil pěknou dochtorovu manželku, k čemuž bohužel nedošlo, přitom se mu sama nabízela...:-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No to byla blbost. Co napsat k tomuhle céčku? Asi jen to že to obšlehává všechny filmy co znáte. Je to prostě scénář typu parta lupičů jde vykrást banku jednu postřelí a tak běží k doktorovy a berou si je jako rukojmí. London bohužel nemá na to hrát už ani v béčkách a tak bere co jen může. Film je děsně hloupej a ten hlavná hajzl je k smíchu. Je průser když se bojí jen vystřelit a ke konci je z ničeho nic schopnej všeho. Blbost na jedno zkouknutí. ()

Reklama

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové snímky, jako je např. tento, jsou někdy opravdu bolestivá podívaná. Hrozné herecké výkony se perfektně doplňují s ještě horším scénářem, se kterým tak krásně zapadají do tak otřesně předvídatelného děje s totálně neoriginální zápletkou až ve vás vyvolají emoce údivu a politování sami nad sebou, že jste si vybrali zrovna tento film. Thriller by měl v očích diváka vzbuzovat silné napětí, měl by se obávat o svého hrdinu, tady? Hahaha ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení změněno na odpad strašný film. Skupina lidí přepadne dům doktora kde po něm chtějí aby jim zachránil život jedné ženy z party po když jim řekne ať zavolají záchranku tak ji zavolají. Než příjde osttaní utečou aby je nechytli po x minutách se vrací jelikož tam ztratily diamanty a peklo začíná. Herecké výkony škoda komentovat (babka se chová jak nějká piča které by v reálu ustřelily hlavu jako první a ostatní je ještě horší).Vrchol stupidity nasazuje syn který když vidí lupiče jak u něj stojí s brokovnicí tak se ptá Ahoj za co půjdeš na Halloween to už jsem fakt nedal :-))). ()

Reklama

Reklama