Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Podhledy a práce se světlem ala Michael Bay, akce rovněž velmi dobrá, hlavní hrdinové sympatičtí, ale koncepčně je to ryzí béčko, které si naštěstí ani na nic nehraje. Vše vybuchuje tak jak má a nikdo ani s jiným koncem nepočítá. Naštěstí je to dynamické a v rámci mezí i zábavné. Neočekával jsem větší pecku, nedostal jsem pecku. Je to solidní akčňárna a pevně doufám, že nebude pokračování. Nemělo by vůbec nic co nabídnout. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Je to samozrejme strašne blbé a dobrú hodinu aj zúfalo lacné, priam televízne. Ale stále stráviteľný, v podstate neurážajúci popcorn. Potom to zrazu niekto poleje fajnovým masielkom a vypukne ohromná (samozrejme, stále veľmi blbá, ale who cares?) zábava, v ktorej, čuduj sa svete, sú aj lepšie momenty ako "Timothy & brokovnica". Fajn jednohubka, ktorá si napr. Jumpera alebo Čarodejníkovho učňa dáva na olovrant. Alebo na olyphant. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

DJ, copak se to s tebou děje? Jsem číslo čtyři je prostě zklámání a jestli ten film měl nějaký potenciál, tak ho totálně zabil bezpohlavní scénář. Nejen, že dialogy jsou občas jak z jiného světa, ale logika musela být pro scénáristy sprosté slovo. Srovnávání s Twilight je mimo, to je úplně jiná "kvalita". Aspoň že herci jsou sympatičtí. Zkrátka dívát se na to dá, ale to je tak všechno. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jumperové uměli skákat, takže po nich šli, hlavně teda po tom co vypadal jak mladej Skywalker a za ním si to baletil Billy Elliot. Tihle pubertální x-meni si uměj po návratu z hospody posvítit na klíčovou dirku vlastníma rukama a sem tam maj i jiné lehce nadlidské schopnosti, takže po nich jdou, hlavně teda po tom co vypadá jak Stormbreaker a ještě ho hlídá samotný Hitman. Celý je to ale tak nudně slátaný, jako by Jumper navštívil střední školu Twilightskou a nebýt toho celkem solidního boje o přežití na konci filmu, unudím se k smrti. Za ten konec bych málem dala i tři hvězdy, to by ale nesmělo být toho, že hlavního hrdinu celou dobu pronásledujou tři šmejdi z vesmíru a když ho najdou, je jich najednou celej štrůdl a koukat na to jak proti sobě v láskyplném shledání rozjížděj laserový paintball alá klaďasové modrá, záporáci červená, je taky docela pruda. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ten slizký, tymolínový klon Homokina Skywalkera nebyl číslo jedna! To by ho krouhli ještě v hlavě paní Majerové a já bych nemusel stodeset minut čumět na to, jak ho v pubertální taškařici za Soumraku honí partička nasraných Sithů, kterým jen svou existencí brání v anexi glóbu a anihilaci lidské rasy. Mezitím ještě stihne zahořet láskou ke katalogové barbíně a pomoci slabším a utlačovaným vymýcením šikany v americkém středním školství. Když je nejhůř, přijde mu vypomoci číslo šest, Hana Montána v minisukni, která jako by vypadla ze Savcova punče! No, kdyby nebyli ti Sithové tolik agresivní, mohl z toho být skvělý High school musical. Nechci spoilerovat prozrazením tolik překvapivého rozuzlení, kdy naší milí odjíždějí vstříc zapadajícímu slunci chránit planetu, ať už si to přeje, nebo ne, a tak se omezím jen na suché konstatování, že Číslo pět žije. Naštěstí! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen s účelem přilákat dospívající fanoušky ságy Stmívání. (Kuzmik)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama