Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

D. J. Caruso zvládá akci, což dokazuje ve finálním zůčtování. To je ale bohužel jediná zajímavá část filmu. Zbytek je sterilní středoškolská rádoby romantická slátanina, ve které se hodinu a čtvrt neděje nic, co by JAKKOLIV posouvalo děj, postavy se chovají absolutně iracionálně a scény na sebe v naprosté většině nenavazují. Jediným zábavným aspektem je tak Timothy Olyphant, který se zde ocitnul evidentně zcela omylem a tak jen vtipně přehrává. Pravdou zůstává, že herci nehrají marně (a Teresa Palmer je těžce souložitelná), nemají ale co hrát a nic to ale nemění na tom, že I Am Number Four ze všeho nejvíc připomíná pilotní díl nějakého hodně stupidního sci-fi seriálu pro mládež (a také povětšinou vypadá jako levnější kopie Sarah Connor Chronicles - tohle šlo vážně do kin?). V každém případě nejstupidnější a nejzbytečnější film od Percyho Jacksona. Po hvězdičce za Olyphanta a za výborné digitální potvory v akčním finále... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Syndrom Twilight se vrací! Jedněmi dvěři jsem tuto sérii vykopnul a ona se mi cpe do baráku oknem. Asi tak nějak vypadalo mé překvapení, když po úvodních 10 minutách jsem s hrůzou zjistil na jakýže film se vlastně dívám. Ze 110 minutové stopáže se toho dobrých 80 minut vlastně nic neděje. Akční závěr se mi líbil, ale co z toho když předchozí minuty pro mě znamenaly utrpení. Filmová myšlenka není špatná, ale svou výživností se spíše hodí tak pro Akta X anebo nějaký jiný televizní seriál. Tohle není myšleno rozhodně ve zlém. Akta X mám stále moc rád. Trošku tuším že si tvůrci u Čísla 4 nechali dveře dokořán pro případný druhý a další díl. U něj bych ale prosil trošku více přidat akce, napětí a hodně ubrat na romantice. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

D.J Caruso nesklamal ani tento raz. Musím povedať, že pre mňa mu Im Number For vyšiel úplne najlepšie ako to len ide. Pri vizuálnych efektoch, ktoré nám ponúkol som nenašiel ani najmenší kúsok, o ktorom by som mohol pochybovať. Je pravda, že dej je troška pre teenegerov, ale mne osobne to vôbec neprekážalo. Skôr ma mrzí, že dej išiel tak rýchlim tempom, ale v konečnom dôsledku som naozaj veľmi spokojný. Videné v kine 90% .... Soundtrack Trevor Rabin:1. Welcome to the Jungle [1:56] ,2. #3 Ashed [0:50] ,3. Who We Are [3:03] ,4. Water Vision [0:59] ,5. Getting to Know Sarah [3:28] ,6. OK, We'll Stay [3:05] ,7. Finding Henry [2:31] ,8. VI to the Rescue [3:42] ,9. IV and Sarah Escape [1:50] ,10. Pack Your Things [1:37] ,11. Mog Shop and Feed [1:00] ,12. Henry Dies [1:25] ,13. Hit Me With Your Lumen [2:49] ,14. Forest Fight [2:28] ,15. Going to a Party [1:29] ,16. Darkroom Lumenary [1:06] ,17. Rising from the Ashes [1:00] ,18. Warehouse Search [3:14] ,19. Commander Mog Explodes [2:29] ,20. Quarterback Intuition [1:07] ,21. We Know Where to Go [3:06], ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Popcorn, kolu, pohodlný křeslo a jde se na věc. Jsem číslo čtyři si to zaslouží. Jedná se totiž o popkorn zábavu nejtěžšího ražení. Mladí studenti, outsideři, člověk si zvyká na to, aby si je oblíbil a nakonec vcelku solidní finále, které nezklame svojí tradičností pro Hollywood. Víc jsem ani nechtěl, naopak, přesně to jsem potřeboval a díky za to D. J. Carusovi, který s tímhle nápadem přispěchal a udělal z něj fajn odpočinkovou zábavu, u které si člověk moc dobře odpočine. Stačí jenom odpadnout, vypnout a vnímat obrázky. Ne každý to zde patrně podle hodnocení dokáže. Zřejmě si neuvědomují, že film byl vždycky považován především jako zábavný prostředek a ne věc, která do hlavy přenese miliardu otázek bez odpovědi. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesný příklad toho jak vypadá pravý (a pěkně zpackaný) komerční film. Krásný ústřední páreček, blonďatá pomocnice která jim kryje záda (to že se do filmu vůbec nehodí nevadí - hlavně že má blond vlasy a velká prsa), velký kamarád který umíra a který je hlavnímu hrdinovi více než otcem, utiskovaný spolužák, bohatí frackové kteří nakonec zmoudří a stupidní vtipy hířící + nádherně anglicky mluvící mimozemští protivníci (s příšernými maskami které by spíše patřili do nějaké parodie). Prostě splácaniny všech žánrů - akčního, scifi, thrilleru, teenagerského filmu který chvílemi přepadá až do komedie... Jediné co se mi na filmu opravdu libilo byla přenádherná Dianna Agron, které patří ta jedna hvězdička z mého hodnocení... 5. 3. 2012 - 20% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama