Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Snad ještě o něco horší než Twilight, počínaje ošklivou a naprosto bezcharakterní vizuální stránkou, přes směšně přepjatou hudbu, která se marně snaží vyvolávat dojem, že jde o něco víc, než jen o čupr blond kštici hlavního hrdiny a konče tristním castingem, kde budete sympatického herce hledat opravdu marně. Nemluvě o tom, že téměř všechny akční scény se odehrávají v naprosté tmě, na což jsem schopný reagovat jenom zaklepáním na čelo. Když už jsem v úvodu načal srovnávání špatný/horší, tak to málo co měl Twilight, byla aspoň slušně vybraná hudba a v rámci možností sjednocený vizuál. Tenhle maglajz nemá ani to. Velmi nevkusný film. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Trailer na tuhle Carusoshow by se dal také nazvat The Best of I am Number Four, neboť ty nejlepší věcičky z filmu upoutávka už dávno dopředu prozradila. Pár dní po shlédnutí si vybavím akorát hlášku: "I am Number Six." Jenže ta je taky z traileru. To znamená co?? Že mi film hlavou proletěl rychleji, než mě stačil zaujmout. A že na to měl nějaký 100 minut. Prostě nic, tohle mě nebaví takovýhle poloviční tajtrlíkování, aspoň trochu dynamiky, spádu, napětí a né takový omšelý story. Myslel jsem, že se to trochu rozparádí, ale připadalo mi to jako rozjezd třicetpětlet starýho mopedu, co ho navíc musíte ještě roztlačovat. A to prosím pěkně vede cesta z kopce. Nevím fakt. Co se stupnice nudy týče, tak to kolísá někde mezi 3. (sledování denního režimu koaly medvídkovitého) a 4. (pozorování a záznam nestandardního pohybu hladiny jezera Loch Ness po dobu dvanácti hodin) místem. Dýdžeji, příště to chce míň chleba a víc škvarků... 60 miliónů dolarů(rozpočet)/144,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově)/12 miliónů dolarů(čistý zisk z kinoprojekcí) ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

V první řadě zapoměli dát k ""akční / Sci-fi "" i "" Romantický "" celý film má v tomto směru nádech Twilight ságy.....i když tady to funguje o poznání lépe. Jinak, viděl jsem to na Compu, a půjdu na to i do kina! (možná mi začíná měknout mozek... "ale moč ještě udržím".... tak to tak špatné nebude) Podle mě je to totiž docela slušná věc. Ohledně akce..(nic moc se to nerozparádilo) ohledně Sci-fi..(myslím že na rozjezd slušný) A proč se mmi tenhle film líbil....? Asi pro to všechno co v něm mohlo a mělo být řečeno......, a řečeno v něm nebylo!..... Aniž by to narušilo děj,a spád. Prostě povedená Jednička,která diváka parádně připraví na další díly. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Při zpětném pohledu jsou jasné dvě věci: 1) že Caruso dostal obtížný úkol, když měl natočit první část očividně několikadílného akčního sci-fi příběhu; 2) že jestli někdy na tu filmovou dvojku (nebo klidně i trojku!) dojde, bude to nehorázná akce srovnatelná s těmi největšími blockustery několika posledních let. I Am Number Four totiž není ničím jiným, než jen nezajímavým rozjezdem pro jedno gigantické kulervoucí dobrodružství: -náct mi dávno není a líbilo se mi to. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät je tu jedna z teenagerskych jednohubiek, ktoru by asi mnohi z vas najradsej niekam zakopali pod zem, ale ja som bol spokojny. Scenar je jednoduchy = neoriginalny, za to ale dej bol svizny, triky v pohode, zaporaci odporni a posledna finalna polhodinka dokazala u mna dvihnut hodnotenie na 4 hviezdicky, aj ked som uz podobne veci videl v x inych filmoch a zrejme aj tento film mi rychlo vysumi z hlavy. Co ma prekvapilo, v zaverecnych titulkoch som zbadal meno producenta Michaela Baya. Reziser D.J. Caruso a jeho 2 posledne filmy DISTURBIA (2007) a OKO DRAVCA (2008) ma celkom slusne bavili a tak som vedel, co asi mozem ocakavat aj od tohto filmu. Tvorcovia si pre pripad ziskov z filmu nechali pootvorene dvierka na pokracovanie, kedze ich je 9 a on je cislo 4. _________ Alex Pettyfer - (John Smith) +++ Timothy Olyphant - (Henri) +++ Teresa Palmer - (Číslo 6) +++ Dianna Agron - (Sarah) +++ Callan McAuliffe - (Sam) +++ Kevin Durand - (Mogadorian) +++ Jake Abel - (Mark) +++ Jeff Hochendoner - (Šerif James) +++ Patrick Sebes - (Kevin) +++ Produkcia: Michael Bay, Chris Bender +++ (Videl v kine 29.03.2011) ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu, který je první knihou ze série "Lorien Legacies series" od Jamese Freye a Jobieho Hughese. Knižní titul se držel po dobu sedmi týdnů v žebříčku The New York Times coby bestseller v kategorii dětský román. Studia Touchstone a Dreamworks zakoupila práva k celé knižní sérii. (Terva)
  • Na soundtracku se podíleli známí interpreti jako například kapely Kings Of Leon nebo zpěvačka Adele, ale i méně známí Jimmy Eat World nebo The Temper Trap. (toy79)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama