Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät je tu jedna z teenagerskych jednohubiek, ktoru by asi mnohi z vas najradsej niekam zakopali pod zem, ale ja som bol spokojny. Scenar je jednoduchy = neoriginalny, za to ale dej bol svizny, triky v pohode, zaporaci odporni a posledna finalna polhodinka dokazala u mna dvihnut hodnotenie na 4 hviezdicky, aj ked som uz podobne veci videl v x inych filmoch a zrejme aj tento film mi rychlo vysumi z hlavy. Co ma prekvapilo, v zaverecnych titulkoch som zbadal meno producenta Michaela Baya. Reziser D.J. Caruso a jeho 2 posledne filmy DISTURBIA (2007) a OKO DRAVCA (2008) ma celkom slusne bavili a tak som vedel, co asi mozem ocakavat aj od tohto filmu. Tvorcovia si pre pripad ziskov z filmu nechali pootvorene dvierka na pokracovanie, kedze ich je 9 a on je cislo 4. _________ Alex Pettyfer - (John Smith) +++ Timothy Olyphant - (Henri) +++ Teresa Palmer - (Číslo 6) +++ Dianna Agron - (Sarah) +++ Callan McAuliffe - (Sam) +++ Kevin Durand - (Mogadorian) +++ Jake Abel - (Mark) +++ Jeff Hochendoner - (Šerif James) +++ Patrick Sebes - (Kevin) +++ Produkcia: Michael Bay, Chris Bender +++ (Videl v kine 29.03.2011) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Unylost hlavního představitele vyrovnává sympatický Timothy Olyphant, kterého mám čím dál tím radši a na Diannu se dobře kouká. Tvůrci se očividně zabývali myšlenkou na stvoření nové "teen-fantasy" série, ale podle tržeb se jí takřka určitě nedočkáme. A vlastně ani žádná škoda. Nicméně jako oddychová jednohubka nepůsobí "čtyřka" špatně... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $55,100,437Tržby Celosvetovo $149,878,437Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,126,349 //počet predaných kusov 217,824Tržby za predaj DVD v USA $14,878,200 //počet predaných kusov 688,395║ V celku neškodná oddychovka, ktorá sa nesie v trende mládežníckeho Twilight-u(Súmrak) ale tu to našťastie nepôsobí tak otravne. D.J. Caruso rutinérsky ale za to svižne zvláda réžiu, akcia a triky újdu, takže slušný priemer. /60%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Caruso není špatný řemeslník, ale je to pouze a jen řemeslník, který má to štěstí, že má za sebou velké lidi, (Spielberg a tentokrát Bay) kteří jsou ochotni obětovat velké peníze na jeho nápady. Tentokrát se jedná o teen příběh, kdy se záhadný mladík dostává na střední školu, kde si najde kamaráda v podobě šikanovaného žáka a zakouká se do sličné blondýny, která ráda fotí. Jo a abych nezapomněl, tak ten mladík prochází pubertou a zjišťuje, že mu rostou chlupy tam, kde je dříve neměl a že má nadpřirozené schopnosti a nějací podivíni ho chtějí zabít (film jsem dokoukal před cca hodinou a už nevím proč). Caruso zjistil to, že když dá do filmu mladý a krasný lidi, je jedno o čem bude. Mladý na to půjdou do kina aby mohli obdivovat ty nádherný kluky a holky a říkat si, proč taky nevypadají tak sexy a cool. Pokud chcete pořádnou akční sci-fi, tak se téhle plytkosti vyhněte obrovským obloukem, protože to není akční sci-fi a známka akce je až na úplném konci a navíc je nejen nudná ale i hodně špatně vypadá. Ještě jako varování by mohlo být to, že bůh ví proč ale připomínalo mi to "Stmívání". ()

Dever 

všechny recenze uživatele

D.J Caruso nesklamal ani tento raz. Musím povedať, že pre mňa mu Im Number For vyšiel úplne najlepšie ako to len ide. Pri vizuálnych efektoch, ktoré nám ponúkol som nenašiel ani najmenší kúsok, o ktorom by som mohol pochybovať. Je pravda, že dej je troška pre teenegerov, ale mne osobne to vôbec neprekážalo. Skôr ma mrzí, že dej išiel tak rýchlim tempom, ale v konečnom dôsledku som naozaj veľmi spokojný. Videné v kine 90% .... Soundtrack Trevor Rabin:1. Welcome to the Jungle [1:56] ,2. #3 Ashed [0:50] ,3. Who We Are [3:03] ,4. Water Vision [0:59] ,5. Getting to Know Sarah [3:28] ,6. OK, We'll Stay [3:05] ,7. Finding Henry [2:31] ,8. VI to the Rescue [3:42] ,9. IV and Sarah Escape [1:50] ,10. Pack Your Things [1:37] ,11. Mog Shop and Feed [1:00] ,12. Henry Dies [1:25] ,13. Hit Me With Your Lumen [2:49] ,14. Forest Fight [2:28] ,15. Going to a Party [1:29] ,16. Darkroom Lumenary [1:06] ,17. Rising from the Ashes [1:00] ,18. Warehouse Search [3:14] ,19. Commander Mog Explodes [2:29] ,20. Quarterback Intuition [1:07] ,21. We Know Where to Go [3:06], ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Podobně jako ve filmu Pán prstenů (elfština) i v tomto snímku se objeví vymyšlený jazyk - mogadoriánština. Údajně jeho podobu hodně ovlivnily angličtina, stará latina a slovanské jazyky. Herci před spuštěním natáčení dostali zvukové nahrávky, aby se mohli mogadoriánštinu naučit. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)
  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama