Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (762)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SCI-FI? V žádném případě! Jediné sci-fi co tam bylo, tak to byl ten modrý kámen. Rozhodně 60 minut z filmu probíhalo jako romantická láska dvou studentů na střední škole okořeněná mírnou šikanou. Občas se na pár sekund objevili LEBKOUNI. Ke konci se vše zvrtlo v roztomilou bajku. Objevili se draci, drakopsíček a princezna číslo 6. Film hodnotím pouze jako teenagerovskou romantiku za 50%. Hele, nezdá se Vám, že ten hlavní hrdina Alex Pettyfer, má nějak velkou hlavu? :-) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Unylost hlavního představitele vyrovnává sympatický Timothy Olyphant, kterého mám čím dál tím radši a na Diannu se dobře kouká. Tvůrci se očividně zabývali myšlenkou na stvoření nové "teen-fantasy" série, ale podle tržeb se jí takřka určitě nedočkáme. A vlastně ani žádná škoda. Nicméně jako oddychová jednohubka nepůsobí "čtyřka" špatně... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Sexy blond young people everywhere! Twilightovský příživník, který je o něco koukatelnější než jeho předobraz. Mdlá teen vztahovka s megaarchetypálními postavami a tmavými nočními akčními scénami a digitálními monstry. Ústřední pár nudný, ale jejich přihrávači jako sucharský mentor Timothy Olyphant, šikanovaný nerd nebo sexy drsňačka číslo 6 (klon Kristen Stewart jménem Teresa Palmer) byli fajn. Marná sláva, mimozemšťani nejsou tak sexy jako upíři, o světelných dýkách a paprskometech nemluvě. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden z teenage filmov, ktoré v posledných rokoch vyrástli ako huby po daždi pohnojené s NPK. Takže už je toho človek trochu prejedený. Na druhú stranu ale treba priznať, že námet nebol zlý, aj keď to pretavenie do dejovej linky za moc nestálo. Aspoň sa tu človek nenudil, pretože sa tu stále niečo deje, hrdinovia buď utekajú, alebo bojujú, takže nie je čas na nudu. Priemer. 60/100 ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Cervenakov komentár ma skoro obmäkčil, aby som dala 3*, napriek tomu, že je to hrozne blbé - ale potom som sa pozrela na Čarodejníkovho učňa (toho s Kejdžom) a ten dostal iba 2*. Som číslo 4 si teda viac nezaslúži. A ja som dokonca čítala aj knihu (recenzný výtlačok), ktorá bola rovnako blbá. Bohužiaľ v očiach diváka/čitateľa (a hnusného cynika ako som ja) tomu hrozne škodí prioritné zameranie na presladenú tínedžerskú love story až za hrob. Ak je človek precitlivelý na tieto elementy - a ja som teda po čítaní knihy bola - tak jednoduchučký a klišovitý sci-fi príbeh je zatlačený do úzadia a zostávajú skôr tie negatívne dojmy, sem-tam vylepšené vedľajšími postavami. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu, který je první knihou ze série "Lorien Legacies series" od Jamese Freye a Jobieho Hughese. Knižní titul se držel po dobu sedmi týdnů v žebříčku The New York Times coby bestseller v kategorii dětský román. Studia Touchstone a Dreamworks zakoupila práva k celé knižní sérii. (Terva)
  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)
  • Kedže všetci z rasy Mogadorianov merajú 210 cm, herci mali obuté špeciálne topánky Kangool, ktoré ich zvýšili o 18 cm a dodali im osobité držanie tela. (Very_kuul)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama