Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

Zeck 

všechny recenze uživatele

My měli Fakultu, kde byl za ideál frajera považován fetující dealer drog Zeke Tyler (ano, inspirace mého nicku), dnešní generace teenagerů má svoje "Jsem číslo čtyři" s mladým metrosexuálem Pettyferem. Scénář je uzpůsobem vkusu dnešní teen generace a já s ním neměl sebemenší problém. Dokonce jsem se přistihl, že to tomu párečku přeju a jejich vztah mi přišel elektrizující (asi jsem měl slabší chvilku). V podstatě je to sci-fi z prostředí střední školy s kvalitními efekty a vždy charismatickým Olyphantem. Závěr je trikově zajímavý a vizuálně přitažlivý, nemám nic proti, jen prosím nepokračovat dvojkou. Bavil jsem se. 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kosmický syn Bej Bej, co na hlavě má melír, v dlani svítilnu a v srdci lásku? Podejte mi igelitový sáček.. Už jméno Bay na postu producenta mě mělo zastrašit, ale není nad tradiční sobotní dávku young-adult masochismu. Síly temna, Hostitel, Twilight. Společný jmenovatel je nadpřirozená mládež, která trpí na okraji společnosti se svým prokletím odlišnosti a přitom touží být milována. Ano, taky jsem byl náctiletý a dokážu projevit k cílové skupině poměrně velkou dávku empatie, ale proč je to proboha vždycky tak povrchní, upjaté a hlavně debilní? ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon | Hudba: Trevor Rabin | Produkcia: Michael Bay, Steven Spielberg, Chris Bender, J.C. Spink / DreamWorks, Touchstone Pictures | Rozpočet: 60 miliónov $| Tržby: 144,492,830 $ || Nádherne umelý film, kde je vynikajúce miešanie žánrov, nečakane rozprúdená akcia, šablonovitá farebnosť dobrej a zlej strany, ne úplne predvídateľný scenár. V celku povedané, dosť kompaktné dielo, ktoré dáva do kapsy tochtoročných kolegov, ako np Green Lantern. Značka aspoň zdajúcej sa kvality je aj parta producentov. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Tento film je přesný příklad toho jak vypadá pravý (a pěkně zpackaný) komerční film. Krásný ústřední páreček, blonďatá pomocnice která jim kryje záda (to že se do filmu vůbec nehodí nevadí - hlavně že má blond vlasy a velká prsa), velký kamarád který umíra a který je hlavnímu hrdinovi více než otcem, utiskovaný spolužák, bohatí frackové kteří nakonec zmoudří a stupidní vtipy hířící + nádherně anglicky mluvící mimozemští protivníci (s příšernými maskami které by spíše patřili do nějaké parodie). Prostě splácaniny všech žánrů - akčního, scifi, thrilleru, teenagerského filmu který chvílemi přepadá až do komedie... Jediné co se mi na filmu opravdu libilo byla přenádherná Dianna Agron, které patří ta jedna hvězdička z mého hodnocení... 5. 3. 2012 - 20% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Je to samozrejme strašne blbé a dobrú hodinu aj zúfalo lacné, priam televízne. Ale stále stráviteľný, v podstate neurážajúci popcorn. Potom to zrazu niekto poleje fajnovým masielkom a vypukne ohromná (samozrejme, stále veľmi blbá, ale who cares?) zábava, v ktorej, čuduj sa svete, sú aj lepšie momenty ako "Timothy & brokovnica". Fajn jednohubka, ktorá si napr. Jumpera alebo Čarodejníkovho učňa dáva na olovrant. Alebo na olyphant. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen s účelem přilákat dospívající fanoušky ságy Stmívání. (Kuzmik)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu, který je první knihou ze série "Lorien Legacies series" od Jamese Freye a Jobieho Hughese. Knižní titul se držel po dobu sedmi týdnů v žebříčku The New York Times coby bestseller v kategorii dětský román. Studia Touchstone a Dreamworks zakoupila práva k celé knižní sérii. (Terva)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama