Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (762)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dobrý dej, fajnové efekty, sympatické herecké obsadenie, kde scenár tiež nieje úplne najhorší a kde hudba príjemne doplňuje "obrázky" ,ale aj keď to znie ako dobrý recept na film, tak ma to ku koncu sklamalo.Zo začiatku je to dosť zaujímavé a udržuje si to s časti tajuplnosť, ale ku koncu keď sa už schyľuje k finále, nepochopiteľne padajú tupé hlášky, ktoré uberajú filmu na atmosfére a podobne.Akcie sú dobre a premakané, ale je to len akcia sem a akcia tam.Zo začiatku ma to bavilo a veľmi, škoda toho konca.Moc som sa ale pri tom nenudil, pretože film ma celkom svižné tempo, čo je dosť veľké plus.Pri tomto filme sa nezišla zla zostava ľudí, len to nedotiahli do konca. 70% - 3* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Emo teen kombinace Hvězdných válek,pána prstenů,bladea,galaxy quest,star treku,twilight ságy a snad i sindibáda :-D Neskutečně napínavý začátek,charismatický Olyphant,nabušená školní romantika....po hodině filmu ovšem přicházi neskutečný kopanec do xichtu,logika mizí jako pára nad hrnec a what the fuck střídá ještě větší what the fuck :-D i přes neskutečně vypatlaný(scénáristicky) konec,mě to celkem slušně bavilo.Je to přímočaré,chtěl sem říct né blbé,jenže to se ke konci změní v totální debility ;-) ale nějakou záhadou mě to slušně zabavilo :-) Další film kterému dám pár hvězd a můj bratr ho určitě pošle tam...kam vlastně svým způsobem patří...do odpadu :-) u mě ve vnitřním boji mezi logikou a opravdu lehkou zábavou...dnes vítězí ta zábava ;-) 58%..... přesně tak! :-) ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

DJ, copak se to s tebou děje? Jsem číslo čtyři je prostě zklámání a jestli ten film měl nějaký potenciál, tak ho totálně zabil bezpohlavní scénář. Nejen, že dialogy jsou občas jak z jiného světa, ale logika musela být pro scénáristy sprosté slovo. Srovnávání s Twilight je mimo, to je úplně jiná "kvalita". Aspoň že herci jsou sympatičtí. Zkrátka dívát se na to dá, ale to je tak všechno. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Romantická báchorka pro teenagery se sci-fi nádechem, který vůbec nefunguje. Ono by to možná fungovalo, kdyby se nad tím dějem tvůrci alespoň trochu zamysleli a dali si trochu práci s dialogy a určitými scénami. Ten příběh je prostě hrozně povrchní a chvílemi hloupý. Akční scény byly někdy až moc ujeté. 50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem jen ubožák. Mluvím o spiknutí. Nikdo neuvěří tomu, co říkám, ale ono to tady fakt je." Tak tomu byste nevěřili - ONI jsou mezi námi! A ti zlí zabíjejí ty hodné a ještě podle předem stanoveného pořadí! Pro mne to tedy žádná novinka není, protože již kdysi na střední škole se mnou sedělo v lavici několik zasloužilých mimozemšťanů, takže tuto sci-fi beru jako běžný studentský příběh ze života alkoholem poháněných mladých lidí, kterému hvězdy zachraňují kousky sexy čísla 6. A taky bych chtěl podotknout, že žít ve městě, kde je nejlepší atrakcí strašidelná jízda na slámě, tak bych asi spáchal sebevraždu vidlema. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu, který je první knihou ze série "Lorien Legacies series" od Jamese Freye a Jobieho Hughese. Knižní titul se držel po dobu sedmi týdnů v žebříčku The New York Times coby bestseller v kategorii dětský román. Studia Touchstone a Dreamworks zakoupila práva k celé knižní sérii. (Terva)
  • V úvodu filmu, kdy se kluci prohánějí na vodních skůtrech, je záběr na medailonek, který má na krku hlavní hrdina. Tento medailonek ale v následujících záběrech střídavě mizí a zase se objevuje. (Fevas)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama