Reklama

Reklama

Once Upon a Time in Norway

všechny plakáty
Dokumentární / Krimi / Hudební
Norsko, 2007, 60 min

Recenze (4)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Když si někdo hraje se sirkama, je jenom otázka času než mu to bouchne do xichtu.Euronymous i když uznávanej muzikant byl asi vážně totální lama a tim že si pustil k tělu nevycválaný střeva v čele s vymletym mozkem Vikernesem si prostě zpečetil svůj osud.Škoda že o Deadovi se tu mluví jen tak okrajově protože zrovna o něm sem se chtěl dozvědět trochu víc ale co už.Jinak je to moc zajímavý povídání o tom jak se formoval black metal v Norsku a jeho hlavní figurky. ()

jos_sep 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentů o starém dobrém norském black metalu. Tento se však věnuje jen nejzásadnějším událostem a to ještě dost stručně. Nic moc nového, ale i tak celkem zajímavé. Viděl jsem s anglickými titulky, takže jsem rozumněl tak 2/3. ()

UnholyEvil 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé, možná pravdivé, avšak už stokrát opakované výpovědi některých pamětníků (ne, lepší výraz mě nenapadá). Chyběli mi Varg, Fenriz, zbytek Emperor... zkrátka nějaké další úhly pohledu. V žádném případě nečekejte dokument o hudbě, protože tohle je příběh o bandě zlometalových dorostenců, kteří si prostě neuměli hezky hrát... ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Asi najslabší z dokumentov na tému Nórsky Black metal a jeho ranné obdobie (Mayhem, vražda, vypaľovanie kostolov). Za 60 minút sa dozvieme základnú chronológiu udalostí a to z pohľadu ostatných zúčastnených, no bez hlavných aktérov Varga Vikernesa a Øysteina Aarsetha/Euronymousa. Mihne sa tam len zopár dobových záberov a zopár nezaujímavých fotografií. Rozhovory sú takisto relatívne 'suché'. Určite odporúčam pozrieť Until the Light Takes Us a Lords of Chaos. ()

Reklama

Reklama