Reflex (TV pořad)

Publicistický / Rodinný

Slovensko, 2008, 30 min

• tron

Hnus. Televízia Markíza raz za sto rokov vie urobiť program o „ťažkých životných osudoch“. Hádal by som sa, ale myslím si, že taký Vilo Rozboril v „Modrom z neba“ (hoci nie som žiadnym extra fanúšikom relácie ani moderátora), to zvládol nonšalantne. Naopak, „Reflex“ má oveľa bližšie k verejnoprávnej "Pošte pre teba". V každej časti sa nachádza viacero reportáží, z nich mnohé sú o „smutných ľudských životoch“ (smrteľné choroby, zlé sociálne podmienky). Relácii chýba úroveň, má primitívnych moderátorov (odporný mím a nejaká baba, ktorej meno našťastie nepoznám) a STÁLE siaha po zjednodušovaní a citovom vydieraní.(10.6.2010)

• MM_Ramone

Jedna z publicistických relácií, ktorú pravidelne vysiela slovenská, komerčná televízia Markíza. "Reflex" sa nijak moc nelíši od iných produktov tejto stanice. Povrchrná, bulvárna, nablískaná zmes mediálnych klebiet, slovenských pseudocelebrít, pateticko dojímavých príbehov, násilia a veselých reportáži. Všetko pekne navŕšené na jednej zahnívajúcej kope hnoja. Odpad!(14.4.2010)

• Aky

Nerad, ale lepší hodnocení by bylo pokrytecké.(22.11.2011)

• BigDeal

V nasledujúcej reportáži vám ukážeme spomalené zábery plačúceho postihnutého muža za zvukov vtieravej sentimentálnej piesne a hneď na to uvidíte nového psieho kamaráta Viki Rákovej.(27.6.2010)

• slatkac

Jak by řekl Chandler Bing: "Ach....můj..bože!!!".(11.8.2011)

• SarumanKo

Paľo Bruchala, z ktorého modrých očí empatia priam strieka, sa ma každodenne snaží rozplakať a za to ho, bez servítky pred papuľou, nenávidím. A ani fakt, že ma omnoho častejšie rozosmeje nie je poľahčujúcou okolnosťou. Takže čo máme na programe dnes? Dieťa s rakovinou, ktoré oplakáva celá obec, potom sonda do duší obetí povodní, človek postrádajúci končatiny, ktorý sa dokáže plnohodnotne začleniť do spoločnosti a záverom niečo "zábavnejšie", nejaká vypatlaná celebritka si kúpila nový, väčší, luxusnejší dom a určite nám k reportáži pribalí aj vtipný zážitok pri sťahovaní alebo rozjuchané šteniatka, ktoré sa chvalabohu narodili zdravé. Človek musí byť asketik, aby toto aspoň raz dopozeral. (0%)(15.12.2010)

• Marek1991

Senzácie, hry na city, sem tam hyenizmus, podsúvanie príbehov takzvaných celebrít, či ľudí z danej komerčnej televízie. Čo viac dodať? To, že sa tam niekedy objavili aj dobré reportáže, čiže výnimky, podľa mňa len potvrdzujú pravidlo. Veľa konšpirácií, či chorobných názorov, obdivovanie homosexuality, bulvár, klebety, plač, depresie a podivný, či skôr pochybný moderátor, ma nútia povedať dôležité konštatovanie - Nebuďte tragédi!(17.2.2012)

• filip289

Jaro Zápala po operácii!..Misha v novom dome po rozchode!..Manželia nosia rovnaké šaty! Stačí?..(25.11.2010)

• BoncheR

Kedykoľvek to ide, vždy tam je rozhovor s niekým podivným. je to absolútny grc a nič konštruktívne tu nieje. stopercentný odpad.(29.8.2011)

• matthew.17

Tato odpornosť mi vždy dokáže strašne rýchlo zotrieť úsmev z tváre a núti ma utápať sa v depresiách a plakať pre ludi, ktorým ale určite môj plač nijako nepomôže. Hviezdičku davam za občasné zaujimave reportáže, inak je reflex jeden z najhoršich druhov citoveho vydierania a nahanania si ratingu na úkor ludskeho šťastia. Hanba markíze.(31.10.2011)

• oasismanik

"A nabudúce uvidíte príbeh Martinka, ktorý bojuje s rakovinou a exkluzívny rozhovor s manželmi Mojsejovcami, "čo si kúpila Norina v Miláne?" ...Sledujte nabudúce, lúči sa Paľko Bruchala so svojím umelým, slizkých, vtieravým úsmevom.(6.4.2011)

• Tatizz

Len ďalšie citové vydieranie divákov.(20.3.2012)

• MDesign

Nie vždy, ale častokrát nám Reflex priniesol aj pútavé a zaujímavé reportáže.(26.12.2010)

• Unterschleif

Takéto presladené bodráctva sú odpad, ktorý presne vystihuje "kvalitu" našich televíznych staníc. Viac než samotné príbehy ľudí je na zaplakanie program samotný...(25.1.2011)

• haffen

Vtierava hudba, citove vydieranie, medzi tym trapne rozhovory s celebritami, nesympaticky Bruchala. Nie je to tak priserne ako Smotanka, ale z toho ich tlacenia na city (aj Modre z neba) je mi na zvracanie.(7.2.2012)

• emdvojka

Toto je už moc.(12.8.2011)

Ale no tak ľudia, pozreli ste aspoň jeden diel? Veď tento TV program má na viac ako na 13%. TAK SA VZPAMATAJTE!!!!!!(2.5.2012)