Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (287)

verbal 

všechny recenze uživatele

Artur je trapný kokot v romantické sračce. Tolik k filmu a nyní se konečně můžeme naplno věnovat svým koníčkům! Například takový já xmrti rád včelařím! Když vidím zdatnou dělnici, zpravidla neodolám zabouchat jí na úl, aby mě opíchala. V případě, že na to nereflektuje, všemožně se snažím alespoň jí olízat plástev v naději, že třeba změní názor. Většinou to zabere. Já vím, vypadá to jednoduše, ale nemyslete si, to včelaření mnohdy není prdel!! Často se totiž stává, že její okolí opyluje nějaký agresivní trubec, kterého, kdo ví proč, vždycky děsně rozdráždí, když mu někdo chodí na med. Proto je daleko bezpečnější, zkusit jej zpočátku jen nechat vykouřit a sledovat, co to s ním udělá. Jestli se hned neobjeví, je to v pohodě, neboť je velmi pravděpodobné, že je služebně na vedlejší louce. Ale i tak je nesmírně důležité mít se neustále na pozoru, protože jsou z praxe známy případy, že je-li trubec enormně obtěžkán pylem, mívá tendence se nečekaně vracet!! Nastane li taková situace, je nezbytně nutné okamžitě zanechat kouření, a to i v případě, že jste se už chystali tmelit úl propolisem a neprodleně opustit jeho akční rádius, který je u průměrného trubce cca. 3 kilometry. Nejste li totiž dostatečně zdatný a zkušený včelař, může mít taková interakce s podrážděným trubcem i fatální následky. Děkuji za pozornost a doufám, že jsem vás alespoň trochu duševně obohatil, když už jste se museli čumět na takovou kravinu!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie žádný zázrak není, ale dal jsem jí čtyři hvězdy, protože mi přišla sympatická, příjemně ubíhala a Russell Brand zahrál opět jeho klasický ztřeštidlo, které mě pořád baví. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $33,035,397Tržby Celosvetovo $47,787,943Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,581,404 //počet predaných kusov 68,787 Tržby za predaj DVD v USA $5,591,527 //počet predaných kusov 374,885║ Klasická trapošina. /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...A KAŽDÝ MUŽ MUSÍ ZBLEDNOUT PŘI SROVNÁNÍ S OSLNIVÝM PESTRÝM PROGRAMEM, KTERÝM JE ARTHUROVA SPOLEČNOST..... /// Pohádka (?) o tom, jak nesmírně bohatej, štědrej a dobrosrdečnej alkoholik, jehož život je fraškou (ale zajímavou!), našel štěstí u chudý dívky. R. Brand tyhle hýřící týpky zvládá. Také sympatická ,,Mary Poppins v přechodu“ - H.Mirren, přispěje svoji troškou do mlejna. Baví mě jeho výstřednosti, jejich slovní eskapády. Trochu štve ta romantická slaďárna (FŮJ!!!), ale co, tak to ve skutečným světě, kde jezdí batmobil chodí. Dám 4*, protože jsem se bavil. Jinak nečekejte víc než (lehce upravený???) remake (kterej šel mimo mě) a film o nezodpovědným chlápkovi, který se nakonec polepší a najde lásku. (Tak že by proto?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že peníze vytvářej radost, vzrušení, akrobaty, PEZ hlavy a .... . 2.) Dokázal bych skočit do postele se třemi evropskými princeznami najednou a nic si pak nepamatovat. (Ani to, že jsem 2 pozvracel a u tý třetí mi selhal močový..... no to je jedno...). 3.) Převlíkám se za Batmana a můj řidič je Robin (jako převlečenej...). 4.) Zjistím, že VŽDYCKY to jsou ty nenápadný! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Arthur nenabizi nic moc originalniho. Brand hraje opet toho samyho dobytka jako kdekoliv jinde, kterej dela vytrznosti na verejnosti, neustale chlasta a ma naprosto sileny kecy. Akorat, ze tady muze jeste pracovat s 950 milionama, takze jsou ty uchylarny v krapet vetsim meritku. Pribeh taky nenabizi nic moc originalniho a jeho vyvoj je vicemene jasnej od prvni do posledni minuty. Ale prave Brand, kterej opravdu vypada jak strhanej alkoholik, co nevi, co s penezma a vedlejsi postavy typu chuvy Mirren, ridice Guzmana, magora Nolteho a roztomily Gerwig vytahujou film do nadprumeru a dokazou dobre podat sebe studipnejsi for. Kterejch tu je opravdu dost, nastesti sem tam i neco originalniho a ne nejaky humusarny, i kdyz na skoro dvouhodinovy stopazi filmu precejen misty dochazi dech. Od Branda se bohuzel ale misty chce i nejakej dramatictejsi vykon a ten mu bohuzel moc nejde. Celkove ale povedena, prijemne natocena a vtipna komedie, takze s klidem muzu dat 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nekupuji si každou půl hodinu nový sporťák, nepromenáduji se v šatech od Lincolna a nepamatuji se, že by se o mne v časech zletilých někdy starala chůva. Spíše mám tendenci na lidí, kteří výše uvedeným disponují, chrlit přátelský oheň a síru. Jenže Arthur se o své nikdy nevydělané peníze dokáže rozdělit s chudinou, za což má ode mne nejednu sympatii a proto jsem ochoten s ním řádit v batmobilu, užívat si v magnetické posteli s nikoli malým množstvím krásek i létat tryskáčem na zmrzlinu. Normálně bych to nedělal, ale po boku zrůdného Russella Branda by mě to určitě bavilo. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Komédia s čitateľným dejom, ktorej individuálny úspech alebo neúspech je postavený na tom, či človek Russella Branda ako herca toleruje alebo nie :) Mne osobne nevadí, ale musím povedať, že štýl filmu Get him to Greek mu sedí oveľa lepšie. Pozitívum je však to, že obsadenie dopĺňajú aj Helen Mirren a Jennifer Garner a tak to po hereckej stránke zanecháva kladné dojmy. Priebeh deja je však dopredu jasný a žiadne prekvapenia sa nekonajú, ale situácie sú častokrát vtipné práve vďaka zaujímavému vzťahu R.Branda a H.Mirren, ktorý funguje výborne a tak hoci je jasné kam dej smeruje mnohokrát sa nájde spôsob akým sa jednotlivé situácie "vymknú kontrole" a prinesú niečo fresh a funny :). Škoda len, že okrem hercov v takomto zložení je už všetko ostatné okolo toho okúkané a priehľadné. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Peter Baynham / Story by Steve Gordon / Based on Arthurby Steve Gordon | Hudba: Theodore Shapiro, Mark Ronson | Produkcia: Larry Brezner, Kevin McCormick, Chris Bender, Michael Tadross | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warner | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržba: 47,787,943 $ || ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Nával emócií, geniálne a nepredvídateľne sa meniaca atmosféra filmu - vo chvíli keď sa mi tlačili slzy do očí prišla scéna po ktorej som dostal záchvat smiechu... páčila sa mi celkom aj hudba, obsadenie tiež super. Prekvapilo ma ako dobre vyzerala Jennifer Garner - má 39 a vyzerá rovnako dobre ako pred 10 rokmi. Inak scenár nič moc a úvod filmu bol dosť zlý, takže až také dobré to nebolo ;) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lol, co filmaře přimělo k tomu tento film natočit absolutně nechápu. Jedná se o absolutní patlaninu s nepřesvědčivými výkony a tupými dějovými zvraty. Ale bylo to alespoň trošku vtipné...41% ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 40 000 000 $ Otvárací Víkend: 12 222 756 $ (v 3 276 Kinách) Tržby USA: 33 035 397 $ Tržby Celosvetovo: 47 787 943 $ ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na obsah príliš dlhá tuctová romantická komédia, napriek už typickej totálnej predvídateľnosti som to však vydržala, čo je dobré znamenie :-) Lebo čím ďalej, tým viac takýchto filmov zostáva nedopozeraných - v tomto prípade Russellovi Brandovi výdatne pomohli Helen Mirren a Luis Guzmán. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá komedie. Z Russela Branda jsem měl (vzhledem k filmům, kterém jsem s ním doteď viděl, myslím, že oprávněný) strach, ale zbytečně. Nejvíce se mi líbily slovní přestřelky mezi Arthurem a sarkastickou chůvou v podání Helen Mirren, ovšem vtipných momentů bylo mnohem více. Díkybohu za ně. Bez obav můžu napsat, že jsem se bavil od začátku do konce, který sice nebyl překvapivý, ale co byste chtěli od pohádky o napravení zhýralého alkoholika miliardáře. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná odpočinková komedie, kterou táhne hlavně výborný Russel Brand. Ten sice hraje opět postavu místy až nápadně podobnou Aldousi Snoowi, ale i tentokrát to na mě výborně fungovalo. Záda mu navíc kryje neméně skvělá Helen Mirren a zbytek obsazení je také velmi fajn. Humorných scén je zde víc než dost a celé to navíc hodně rychle uteče. Pro fanoušky Russella Branda jasná volba. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie s tentokráte opět snesitelným Russellem Brandem. Oproti Get Him to the Greek určitě krok vzhůru k nějakému hereckému výkonu. Arthur mě svým koncem dokonale vybavil vzpomínky na Pretty Woman, ano jedná se o takovou americkou pohádku, která by se docela hodila vysílat ve vánočním čase. Dost potěší často používané filmové odkazy, zvláště Batmobil je prostě super! Film je podle očekávání jedno velké klišé, hlavně s blížícím se závěrem, ale to se dá odpustit. Stejně všichni moc dobře víme jak tyto filmy končí. 60% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Priemerná neškodná komédia s výrazným Russellom Brandom, ktorý celému dojmu dodáva extra dávku excentrickosti, rebélie a infantilnosti zároveň. Arthur je dominantným prvkom a jeho vývrtky mali únosné medze a celkom bavili. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Až tolik jsem nečekal kvůli nenačervenalému hodnocení, ale po zhlédnutí mě to poměrně překvapilo. Film mi příjemně uběhl, bavil jsem se celou dobu, ale dokáže i nečekaně rozesmutnět. Russella Branda jsem viděl poprvé a vůbec mi nevadil, je to docela sympaťák. ()

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama