Cinderella's Sister (TV seriál)

Romantický / Drama

Jižní Korea, 2010

Po zhlédnutí traileru jsem se nehorázně těšila a chtěla to vidět. Jaké zklamání se dostavilo, když vyplulo na povrh, že to, co prezentují v ukázce, se prostě nekoná ani za mák. Příběh tohodle dorama za moc nestojí, ale proč dávám 3*? Za Geun-Yeong Mun, tahle herečka je prostě božská, to, co tady předváděla prostě nemá obdobody a to jí scénář moc nedal... Jen kvůli ní jsem to dokoukala. Jinak 20. dílů pro takový příběh je podle mého plýtvání papírem na scénář... Hlavní hrdinové jsou hloupí a natvrdlí. Naštěstí to chvíli zachraňuje nejlepší korejský tatínek všech dob (co korejský, nejlepší filmový táta, kterého jsem zažila :-)). Dalším zklamáním bylo, když hlavní hrdince ostříhali vlasy; proč to udělali? K rozčílení! Kluci tu mají na co koukat, hlavní herečky jsou pěkné, holky tu mají na slintání Taeca. Doprovází to velmi pěkná píseň (viz trailer), sedí ke každé chvíli, kdy spustí. Ale jinak? Kdyby nebylo Mun, tak je to pro mě podprůměrné dorama, kde je skvělý, ďábelský nevlastní bratr hlavního hrdiny :-)(5.6.2010)

• hunty

První díl byl fakt zbrklý a vtipné byly snad jen chvíle, které měly být vážné. Moon Geun-Young to docela zachraňuje, ale stále mi to přišlo jako podprůměr... 1.díl tak 2* a dál už radši nepokračuju.(24.4.2010)