Reklama

Reklama

The Last 3 Minutes

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 2010, 5 min

Obsahy(1)

Williama Turnera zastihne v práci infarkt. Těsně před smrtí mu během tří minut proběhnou nejdůležitější chvíle života: vzpomínky na dětství, ženu a válku. (zdeny99)

Recenze (9)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Triminutova projizdka zivotem umirajiciho udrzbare, ktera je tocena z vlastniho pohledu, jsou tu vzpominky na jeho detstvi, lasky, kamose i valku, to vse za zvuku paradni sentimentalni pecky. Hodne povedenej kratas. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý, mírně dojemný, ale chtělo by to víc "PUSH" ... Víc zatlačit na diváka, trochu vypjatější scény, víc zatlačit na city ... Ten excelentní potenciál podle mě nebyl úplně dostatečně využit ... Ale je to dobrý ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až se mi jednou bude v posledních třech minutách promítat před očima celý můj život, tak doufám, že bude na co koukat a bude mi k tomu hrát hudba Timothy Godwina stejně jako Williamu Turnerovi. I když v mém případě by to byla spíš Where Is My Mind od Pixies. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zajímavá ich-formovaná verze posledních myšlenek, než si pro nás přijde... nějak jsem si při tom vzpomněl na tu reklamu na vizoura, jak kdysi dávali... "až se Ti promítne Tvůj život, ať je na co koukat"... takže si jdu dát za toho pána panáka, ať zůstanem styloví... 70% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky a jednoduše natočená jednohubka o umírajícím udržbáři, kterému se v posledních minutách života promítnou před očima jak dobré tak i špatné vzpomínky. Smutné vyznění filmu vyvažuje živě znějící a příjemná country hudba. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Tak jak....tak takhle: Mrazilo mě, usmíval se, ba i slzička se k víčku drala, až do konce minifilmku pěkná hudba hrála. Pocitů jak při snění, s tímhle umřít.....hned sem s tím!!! P.S. Hnedka prosím radši ne, ještě bych rád chvilku zůstal, až to všechno pomine, odejdu pak pěkně z gusta!!! ()

Reklama

Reklama