Dva propojené příběhy. Jeden o kocouru Tomovi, který vykrade banku a při dlouhé honičce s policií do ní omylem vtáhne starší paní s psíkem. Díky tomu se tyto dvě postavy stávají hlavními hrdiny druhého příběhu. Animovaná podívaná s pochmurným koncem. (Tydlidáš)
Pethushka
Příběhy do sebe hezky zapadají..jen moc černého humoru na jednoho pejska. A málo roztomilosti.(14.2.2011)
blackrain
Akční pecka od začátku do konce. Chudák pejsek. Mě tenhle francouzský humor naprosto vyhovuje.(31.5.2010)
Earl_23
Na můj vkus příliš velká slátanina.(20.7.2011)
.maggie.
snob
Tak to už takovou roztomilostí nehýří. Snahy o bitovou kulturu v režii Patricka Jeana jsou rozumněji roztomilejší. Tenhle kus bych potulil jen se značným sebezapřením.(22.6.2010)
Danny F.
Je to sranda. Pejsek si opravdu vytrpěl nejvíc:-) 80%(29.6.2010)
pufina
Akční to bylo až moc, ale takovým stylem, že mě to moc nezaujalo a z větší části nudilo.(14.12.2011)
Tydlidáš
Primitivní příběh, ale pěkně po Francouzku zpracovaný =) Dobrá hudba, rychle odsýpající tempo a propojenost dvou příběhů je prostě bezva. Jen tak dál.....=)(5.5.2010)
rafix
O Francouzech je už známo, že se umí bavit. Mě tenhle krátkometrážní filmík dostal. Dobrá animace a hlavně ta hudba.(5.5.2010)
yaqwsx
Na můj vkus moc šílené. Moc děje naráz, moc absurdností. Na druhou stranu byl děj pěkně pospojován dohromady, dával "smysl". Jako celek tři hvězdy(27.6.2011)