Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

castor 

všechny recenze uživatele

Borec hraje u bazénu stolní fotbal a fandí mu snad celá ulice. Když plán klapne, dají si podfukáři sex v noci v rozsvíceném domě před francouzským oknem. Tohle nikdo nerežíroval, tohle se prostě nějak zpatlalo. Zvraty jsou natolik překvapivé, že se ani smát nedá, na základní pravidla se tu nehraje, prostě se vymyslela první pytlovina, která si tak nějak měla sednout se zbytkem. Takže karty po celou dobu nejsou rozdané, protože hloupé zvraty přicházejí dál a dál. Holt žánr „erotického thrilleru“ je v posledních letech v těžké defenzivě. Když už nic, mohli se tvůrci jednotlivých dílů alespoň předhánět v tom, kdo ukáže víc odhalených částí těl ženského osazenstva – ale ani to se neděje. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už je to moc obehrané. Protřelý divák od počátku ví, že i ta nejhodnější postava ve filmu se na konci ukáže jako záporná, a to že jeden na druhého šije podraz, je také zcela jasné. Před kameru se podařilo nahnat vesměs nesympatické a málo známé herce. Mrchy Jillian Murray a Marnette Patterson, ačkoliv hrají v erotickém thrilleru, tak nic moc neukáží z anatomického hlediska a erotické scény jsou zde natočeny hodně podprůměrně až trapně a vyskytuje se zde vlastně jen jedna. Poměrně trapně už vyznívá tahle vyčpělá hra plná intrik a podrazů, která disponuje spíše televizní režií, mírně přepáleným scénářem, a jak už bylo zmíněno v úvodu, i předvídatelným vývojem událostí. Jsou mnohem horší filmy, než je tento, ale vzít u každého nového dílu syžet z předchozího a zcela jej okopírovat, rozhodně není inovativní postup, a proč se dívat na něco, co už bylo k vidění v předchozích třech dílech, jen s jinými herci. Přesto pod tři hvězdičky nejdu. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pánovi režisérovi by som pre pochopenie môjho pocitu z jeho filmu doporučil, nech si štyri krát zaleje do šálky toho istého turka - uvidí, ako si pochutná. Nič na tom nezmení ani práca "inovatívneho" scenáristu, ktorý sa evidentne snažil, aby nič nebolo tak, ako sa zdá. Slabota. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prvoplánovité až hrůza. Viděl jsem dvojku a měl jsem až dodnes dojem, že jsem viděl i trojku. Nejde vůbec o to, že tvůrci se zatvrzele odmítají vydat do hlubších vod a z námětu vypreparovat jen část. A je škoda, že si se scénářem nedali trochu víc práce, takhle je odfláklý až běda. Je to jedno velké západokulturní klišé, na začátku tohohle filmu máte pocit, že Amerika je báječná země, kde všichni vesele paří na párty pořadaných dětmi zbohatlíků za zády svých nenáviděných rodičů (kolikrát jsme tohle jenom viděli..). O tohle všechno ale ve Wild things už dávno nejde - jenom jednička byla přehlídkou pro pár hvězd a inovativním příběhem, ostatní díly se jen předhánějí, který nabídne víc erotiky, hezčí dívky a originálnější vysvětlení se závěrečnými titulky. Taky jste měli tentokrát ten pocit, že nás mají tvůrci za úplné blbce, protože nebylo co vysvětlovat? ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte všechny tři díly nebezpečných her tak zde nic nového neoběvíte. Každých pět minut zvrat, každý z každým proti každému a vše to schrábne ten největší trouba. Není zde špetka originality, vše je tisíckrát zkopírované, ale čemu to vadí. Mě určitě né, mě tato série prostě baví... - 25. 7. 2012 - 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako v předchozích dílech je jasné, že není vše, jak se zdá, takže si jen zbývá odškrtávat, kdo koho podrazil a s kým byl spolčen, a velmi brzy nám začne vycházet tajenka, tedy, kdo za vším skutečně stojí. Do toho hodíme pár playmates, takže to celé nakonec vypadá jako laciný erotický film - ale jen vypadá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To samé v bleděmodrém jako trojka. Kvalita nejen děje (protože ten jede pořád přes kopírák), ale i samotného zpracování už prostě tolik netáhne, jako tomu bylo hlavně prvním díle této série – potažmo ještě u dvojky. Opět se tu před kamerou předvádí několik sličných děvčat – které by vskutku stály za hřích, jenže tím pozitiva vlastně končí. Nějakým výrazným směrem se tato série a v tomto případě čtyřka neposunula, takže jsem se vlastně během sledování dost nudil. V tom případě to prostě nevidím ani na ten průměr… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten příběh už prostě znáte, každou jeho vteřinu, každý jeho krok. Protože jste to již viděli třikrát. A ani nové tváře na tom nic nezmění. Navíc tady už ty náhody a chování postav nevychází ze samotného příběhu ale z formy, do které chce film zapadnout a kterou chce využít, takže se podřizuje příběh "náhodám" a ne opačně - což se možná dělo již v předchozích dílech, ale tady je to přímo okaté a kazí to logiku děje. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ještě po 4 a bylo by sice je škoda že jedem na stejné úrovni protože jsem dost očekával který díl přinese něco nového nečekaného vylepšeného nevadí mě se to i tak líbilo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslel jsem, že jste uklízela u Rachel ve vile.." - "Myslíte tu starou boudu na cihlách ?? Jediný, co by ji uklidilo, by byl hurikán.." ;) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Samá klišé, nudné dialogy a boj o život, kdy je divákovi úplně fuk, kdo koho zastřelí. A ten polopatický výklad na konci... Nicméně 29letý Ashley Parker Angel (novomanžel bohatý synek Carson) a 23letý zpěvák pop music a hip hopu, autor songů a tanečník Joshua Paul Randall (Carsonův soupeř) mě udrželi do obrazovky až do hořkého konce. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Kdo, s kým, o čem a hlavně pro koho?!? Jestliže původní "Wild Things" byl vcelku originální thriller s nečekaným závěrem, je tato čtvrtá variace slabým odvarem s jednou žhavou sexy scénou navíc. To, co má být atraktivní působí bohužel směšně. Hezké holky bohužel dobrým film neudělají... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na počtvrté trošku jinak, nejedná se o trojůhelník, ale o čtyrku a nejen o tu. Já si dal všechny díly během pár dní což je chyba, neboť už vás toho moc nepřekvapí a jen si tipujete kdo koho podrazí dřív a poměrně to vychází. Najde se tam vždy něco co vás nenapadne, ale i tak už to není ono jako v prvním díle, kdy je to originální, tady už jen převařují už vyvařenou vodu. Přesto aspoň plus za hezký holky. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ach panebože.....načo toto bolo dobré?....Štvrtá časť je plagiátom tých predchádzajúcich, neprinášajúca takmer nič nové. Akurát záver ešte viac prekombinuje, čo je v tomto prípade viac naškodu ako na osoh. ( Resumé: kopírovanie si nezaslúži viac než odo mňa dostane.....). ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Po zkopírované trojce, která se absolutně nevydařila se čtyřka vrací trochu na úrověn a má hlavu a patu, ikdyž je to hodně spekulativní. Každopádně zamotaný kolotoč kočiček s bohatým synkem funguje a závěr je opět s překvapivým koncem! 50% ()

demented odpad!

všechny recenze uživatele

Najmarkantnejší rozdiel (čo to vlastne trepem? on je to jediný rozdiel!), ktorým sa tento skvost líši od predchádzajúcich zásekov, je tradičná sex scéna v sprche, kde svalnatý bohatý model obrába nie dve, ale tri(!!!) nahé modelky. Skrátka bohovsky inovatívny prvok, kvôli ktorému tento film jednoducho musel vzniknúť. RESPECT! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděl jen původní film - tedy "Nebezpečné hry". A byl jsem z něj unesen. V tom filmu si myslím, že skoro žádný divák není schopen říct, kdo s kým se nakonec domluvil. Zde také ne. Ale je to taková do očí bijící kopie původního filmu, že je mi z toho až špatně. Dále: Nikdy jsem v USA nebyl, ale nezdá se mi, že by při mejdanu chodily všechny holky v podprsenkách, byť by tento mejdan byl sebemegavětší. A i kdyby, nevěřím, že zrovna v USA se vyskytuje tolik atraktivních holek na jednom placu. I já jsem kdysi pořádal mejdany a můžu zodpovědně říct, že všechny holky tam nebyly modelky. A to mluvím o Československu a o Slovankách, které patří mezi nejkrásnější na světě. Zpátky k filmu. Kdyby ten měl alespoň pár inovativních nápadů, šel bych s hodnocením výš. Takhle nemohu jinak, než za plagiatůru dát pouze jednu hvězdu. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Mám svědky, co dosvědčí, že byla tak opilá, že si to chtěla rozdat s pivní bečkou." - Goerge Stuben- ()

Reklama

Reklama