Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak převážet drogy existuje jistě mnoho způsobů. Ale co když se protidrogová organizace začne opravdu hodně činit a všechny vaše obchody začne mařit. Potom vám nezbude nic jiného než zavolat Straygerovi (Andrew Keegan), Rainmanovi (Brandon Quinn) a Formanovi (Nick Carter). K přepravě používají zásadně letadla a v jejich pilotování se s nimi nikdo nemůže vyrovnat. (ICE-GRADLO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

3.1.2011 ~ Hodně pitomoučká akčňárna s hloupoučkými herci a lehce imbecilním scénářem. ~ Nebýt tam letadýlka a pár pěkných záběrů, nestálo by to za nic. ~ 3 kluci v experimentálních letadlech převážejí přes mexické hranice drogy a peníze. Protidrogovému se to ale nelíbí a tak se je snaží zastavit, To se zase nelíbí mexickému mafiánovi, který se nelíbí otci nějaké mexické kurvičky, která se líbí. Vždyť je to fuk. Tenhle film má zápletku Večerníčku a celý scénář je tak pitomý, že nestojí za podrobnější popis. A tak jediné, co je v téhle pitomosti, natočené hodně levnou kamerou, zajímavé, jsou záběry na letadýlka. ~ A to je bohužel všechno. Snaží se to býti cool, natáčel to ale vůl. Možná by se ale někdo mohl časem ujmout námětu. ~ 0,5* ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se zdá tahle jednohubka 'cool' .. vypracovaná těla, drsní kluci, potuněná letadla, tvrďácké hlášky .. ale po chvíli sledování přichází pocit znuzení, jakoby člověk dostal porci vajíček, ovšem pod skořápkou je nicota. Zábavnost kolísá, akce vázne a děj postupně upadá v zapomění. Ještě, že tam hraje nějaká ta hudba, ale to nemění nic na faktu, že 'Kill Speed' je velmi jednoduchým akčním odvarem s řadou chyb a nelogických situací a jestli pobaví? Místy ano .. [45%] ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To je prototyp, zvýší mi efektivitu práce !!" - "A co je tvoje práce ??" - "Obchodní logistika.." - "To je působivý, pokud nerozvážíte pizzu !!" ;) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama