Reklama

Reklama

VOD (1)

Sedm lidí tráví večer v restauraci u silnice uprostřed pustiny. Když náhle v rádiu oznámí znepokojující zprávu o zavraždění rodiny v sousedním okrsku, zákazníci okamžitě začnou podezřívat nově příchozího muže jménem Doe (Michael Madsen). Ozbrojený Doe sedm přítomných zajme jako rukojmí, ale posléze zoufalí přeživší zjistí, že jeden ze zajatých je nebezpečnější než jejich věznitel. (Filmbox)

(více)

Recenze (30)

Visáč 

všechny recenze uživatele

"Nejsem vrah. Jsem umělec." - "Hahaha, to jsem tě měl sejmout prvního." Veľmi milé prekvapenie! Čakať od toho typické madsenovské béčko bola chyba. Príbeh o tom jak sa všetko posere, odohrávajúci sa v jednej lokácii (restaurant), nie je nič objavného, ale v tomto prípade sa opiera o chytrý scenár a Madsena s brokárnou, ktorý si ide vo full psycho móde jedno grandiózne sólo. ()

zvrator 

všechny recenze uživatele

Nestava sa mi casto,ze by mi slo na nervy len to,ako niekto "hrá" tu svoju postavu...ale pozerat na tuto zostavu bolo chvilami uchvatne...v podstate by to aj uslo,keby aspon pani hlavna hrdinka nehadzala xichty,ako ked zapije antabus pivom...som nevedel,ci chce plakat alebo sa smiat,hlavne,ked sa veselo okolo nej striela...a potom je do placu mne... ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Řekl bych poměrně zábavně strávených necelých 90 minut s mým oblíbencem Madsenem, tedy alespoň pro mě. Pravda postavy nejsou nijak dlouhosáhle představeny, umřou prakticky bez šance diváka vytvořit si k nim nějaký vztah a konec je lehce předvídatelný, nicméně přítomnost dvojice Trejo a Madsen mi stačila k tomu abych se nenudil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jestliže v o tři roky starším Youngově Tooth & Nail byla avizovaná hlavní role Michaela Madsena jen špatnej vtip, tady to stoprocentně platí. Možná jedna z posledních rolí, ve který ještě tenhle starej drsňák nevypadá jako oteklá, obtloustlá a znuděná karikatura sama sebe a na jehož parádním výkonu celej děj stojí. Film mě nadchnul - byl pro mě naprosto nečekaným překvapením a tím pádem jsem z něj měl o to větší požitek. Sice nulová epika (celá hoďka půl se odehrává v jedný místnosti a podle scénáře by šla skvěle vyrobit třeba divadelní hra), ale takovou záživnost a napětí aby divák pohledal i v áčkovejch thrillerech, natož pak v nenápadným polozapomenutým béčku. A i přes neúčast nějakých hereckých celebrit (Trejo je celebrita neherecká) jsme svědky zajímavých hereckých výkonů. >90%. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se celý děj odehrává v zájezdní hospodě, ačkoli zde hraje jen 7 lidí, ačkoli jeden z nich je mexičan, jeden negr, jeden fízl, jeden nějaký debil, jeden ještě větší debil a jeden vytlemený Jake Busey, ačkoli jsou tu jen dvě ženský, i když pěkný, celkem jsem se bavil. Jediné, co je opravdu odpad, je celkem vymazlený komentář Med_Tw. Jeho chytlaví stil mě dostal ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku filmu jsou na pultu u okna dva koláče. O něco později Jimmy (Danny Trejo) položí na další koláč, avšak v dalších záběrech je možné spatřit opět pouze dva. (slatkac)
  • Po záverečných titulkoch je uvedené venovanie pre Copal Grill, kde sa celý film natáčal. Filmovanie prebiehalo počas desiatich dní, vždy po tom, čo sa podnik večer zatvoril a nakrúcalo sa do rána, keď sa opäť otváralo. Mesiac po dokončení filmu sa Copal Grill po 61 rokov prevádzky zatvoril a následne zbúral. (dalver)

Reklama

Reklama